Horoskop

Bik, Devica, Jarac, Rak i Vodolija bi u 2024. konačno mogli da kupe svoju prvu nekretninu

devojka stan
Foto: Đorđe Kojadinović / Ringier

Još je malo ostalo do kraja godine i astrolozi već mogu da vide šta nam sprema 2024. Neki znaci će godinu koja je pred nama pamtiti kupovinom prve nekretnine.

BIK

Bik, zemljani znak, poznat je po svojoj želji za stabilnošću i udobnošću. 2024. godine tranziti planeta podržavaju njegove snove o sigurnom domu. Sa Jupiterom u finansijskom sektoru, Bik se osmehuje povoljnoj situaciji koja donosi mogućnosti za ulaganje u nekretnine.

DEVICA

Devica, uvek organizovana i metodična, 2024. godine biće pod uticajem Saturna, planete strukture, što je navodi da traži dugoročna rešenja. Device će se fokusirati na detaljno planiranje svoje budućnosti, a kupovina nekretnina biće ključni deo te slagalice.

JARAC

Jarac, simbol ambicije i discipline, takođe će se okrenuti cementiranju svojih temelja. Sa Plutonom u znaku, nova godina će biti vreme transformacije za Jarčeve, a to uključuje preuređenje njihovog ličnog životnog prostora ili čak kupovinu novog doma.

RAK

Rak, znak koji vlada domom i porodicom, osetiće potrebu da proširi ili poboljša životni prostor u novoj godini. Pod uticajem emocionalne sigurnosti koju im pruža njihov vladar, Mesec, Rakovi će biti motivisani da ulažu u svoje gnezdo, piše Index.

VODOLIJA

I konačno, Vodolija, znak koji uvek gleda u budućnost, shvatiće da su neobični i inovativni životni prostori veoma privlačni. Uz podršku Urana, planete iznenađenja, Vodolije se mogu naći u potrazi za imovinom koja odražava njihovu jedinstvenu ličnost i način života.

Jarac, Vaga, Ovan i Rak će do januara 2024. iz korena promeniti svoj život i usmeriti ga u dobrom pravcu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

539 Shares
539 Shares
Share via
Copy link