exit-2015-people-luftika
Exitfest.org
Dogadjaji Festivali Lifestyle

Heineken zvanično pivo Exit festivala

Exit festival dobio je i svoje zvanično pivo, a do kraja 2018. godine to će biti Heineken. Ova vest potvrđena je 6. aprila na otvaranju događaja „Beer Planet“ u organizaciji kompanije Heineken.

– Naša kompanija i, najbolji i najposećeniji evropski muzički festival su se udružili, pa će Heineken i Exit sarađivati u naredne tri godine. Drago nam je da sarađujemo sa najboljima jer je Exit višestruki dobitnik nagrada za najbolji evropski i svetski festival. Ne krijemo zadovoljstvo i ponos zbog ove saradnje, jer najbolji idu uz najbolje – rekla je direktorka marketinga kompanije Heineken Dragana Savić.

Dušan Kovacevic EXIT i Dragana Savic HEINEKEN Srbija
Heineken Srbija

Direktor Exit festivala Dušan Kovačević kaže da je Heineken prva pivska zvezda Exit-a.

– Na Exitu smo do sada imali nebrojene velike svetske zvezde. Drago nam je da smo ove godine našu pivsku zvezdu našli u jednoj porodičnoj kompaniji koja je, pored cilja da pravi najbolje pivo na svetu, uvek bila izuzetno društveno odgovorna. Upravo smo se na tim frekvencijama i prepoznali sa kompanijom Heineken i na tom polju ćemo realizovati značajne projekte zajedno – rekao je Kovačević.

Novi festivalski koncept, magična Exit Avantura, koju čine Evit festival (7-10. jul) i Sea Dance Festival (14-16. jul), danas povezuje mlade ljude iz više od 60 zemalja sveta.

Heineken je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken brendom, čine snažan portfolio kompanije. U Srbiji, kompanija Heineken Srbija predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu.

Još vesti o Exit festivalu potražite ovde.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share