Magazin Novi Sad

MUP se oglasio povodom tuče u Novom Sadu: Uhapšen Vrbašanin, pronađen kokain

Policija je u Novom Sadu uhapsila J. J. iz Vrbasa, zbog sumnje da je učinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Sumnja se da je J. J. noćas u jednom ugostiteljskom objektu naneo teške telesne povrede načelniku Dežurne službe Policijske uprave u Novom Sadu, koji se legitimisao kao policijski službenik, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kod njega je prilikom hapšenja pronađena supstanca za koju se sumnja da je kokain.

Tom prilikom, uhapšene su još tri osobe koje su bile u društvu sa J. J, i to N. P. iz Sremskih Karlovaca, zbog sumnje da je učinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, kao i Z. B. iz okoline Novog Sada i Ž. M. iz Vrbasa, osumnjičeni da su učinili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, piše Nova.rs.

Kod N. P. policija je pronašla gasni pištolj i supstancu za koju se, takođe, sumnja da je kokain.

Sumnja se, takođe, da su Z. B. i Ž. M. ometali policijske službenike u vršenju dužnosti tako što su im pružali fizički otpor prilikom hapšenja.

Svim osumnjičenim određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, nadležnim javnim tužilaštvima.

S obzirom da su prilikom ove intervencije pripadnika policije povrede zadobili i neki od osumnjičenih, Sektor unutrašnje kontrole MUP detaljno će ispitati sve činjenice i okolnosti ovog slučaja, uključujući i postupanje policijskih službenika., navodi se u saopštenju.

Policija spasavala huligane od revoltiranih građana u Novom Sadu na Galens gradilištu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Baš me čudi da se nisu rešili opijata, posle nanošenja povreda policajcu, znali su da državne službe tragaju za njima.
    Naravno da im je podmetnuto!!!

  • Sad će lepo unutrašnja policajce cediti par godina, krimosi će da ih tuže pa će se vući po sudovima takođe par godina. Firma će u cilju očuvanja ugleda da ih kazni…
    Pa ti radi, bajo moj…

634 Shares
634 Shares
Share via
Copy link