Novi Sad

Od ponedeljka će svi putnici moći da se voze autobusima GSP-a

GSP Novi Sad - koronavirus

Svi građani će od ponedeljka, 11. maja moći da se voze na svim linijama GSP-a, a uz preporuku da poštuju propisane epidemiološke mere i pravila ponašanja.

Kako je naveo gradski prevoznik, autobusi će saobraćati po redu vožnje za radni dan, a vikendom po redu vožnje za subotu, odnosno nedelju.

– Putnici su dužni da poseduju važeću kartu za prevoz – pretplatnu markicu za maj, pojedinačnu kartu koja će moći da se kupi u vozilu, ili dnevnu kartu – navodi GSP.

Pretplatne markice moći će da se kupe i tokom vikenda (subota i nedelja) na sledećim prodajnim mestima:

– plato ispred Železničke stanice, Futoška pijaca, Šafarikova ulica: od 6 do 20 časova,
– Limanska pijaca: od 6 do 13 časova,
– Novo naselje: od 7 do 14 časova.

Radničke pretplatne markice prodavaće se subotom i nedeljom na šalteru MAS od 7 do 15 časova.

Uspostavljanjem redovnog saobraćaja, od 11. maja se ukida režim koji je bio na snazi od 4. maja. Taj režim je podrazumevao da autobusima GSP-a mogu da se voze samo oni koji imaju pokaznu kartu.

Stefanović: Dozvoljeni javni skupovi, uz 2 nova uslova

Izvor: 021

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ja imam subjektivno-objektivan osecaj da imam covid-295 ! Ujutro ustajem u 03:48h, ne mogu da spavam kao ranije do 06:33h. Takodje, pusim krdze od cigara pa znam da se nakasljem 79 puta tokom dana. Ujutro, kada peske krenem na posao 8 km, oce i da mi cure suze na nos, sto prodje nakon sto stignem na posao. Tako to od 22. Marta… Primetio sam i da mi je nesto jako hladno ujutro. Stopala su mi , kako da Vam kazem ” smrznuta” i osecam “mravinjanje” u oba stopala vec 3 meseca. Pukusao sam da udjem u BUS NS ali vozac je “znalacki” primetio da imam neka “mentalna cepanja” 500 metara od stanice , te je samo prosao bez zaustavljanja… Morao sam opet 8 km nazad peske, nemam 500 din za taksi… Hvala Vucicu i ministru Sinisi, danas sam dobio 30.000 din na racun, podigao sam te pare i osecam se kao Djilas ! Sada znam kako je biti BOGAT ! Od 16:00h mi novcanik nabrekao i hvalim se svima kako sam “Ima se, moze se” Do ovog momenta , potrosio sam 1.800 din ! Kupovao sam samo domace proizvode ! Osecam se NEBESKOOOO! Glasacu za Vucica, doneo mi je srecu i radost u moj bedni zivot !

10 Shares
Share via
Copy link