Magazin

Greška u kultnoj seriji „Bolji život“ otkrivena nakon 25 godina, kraj je mogao biti potpuno drugačiji

bolji-c5beivot_1000x0
Foto: Serija "Bolji Život"

Giga Moravac i njegove muke mogle su biti potpuno drugačije.

Kultna serija „Bolji život“ jedna je od najgledanijih serija u bivšoj Jugoslaviji. Svakodnevna dešavanja porodice Popadić od 1987. do 1991. pratilo je više miliona gledaoca širom Srbije i okolnih zemalja.

Serija je za mnoge bila najbolja „bez greške“, međutim, nedavno se na internetu pojavila informacija da u seriji postoji jedna velika greška.

Sve je počelo testamentom

Naima, Siniša Pavić je napravio jednu ogromnu grešku u seriji „Bolji život“, tvrde ljudi na Fejsbuk stranica „Dnevna doza prosečnog advokata“, a greška se odnosi na naslednike koji su se pojavili u testamentu Gigine sestre.

– Kada je Gigina sestra ostavila testament, u kojem je za svoje testamentalne naslednike odredila Giginu decu (Violetu, Guzu i Slobodana), postavljajući im, njima teške uslove, koje prvo moraju ispuniti kako bi bili oglašeni za nasljednike (Violeta da se uda, Guza da nađe posao, Slobodan da završi razred vrlodobrim uspjehom – što je suštinski zaplet serije), nije trebalo krenuti putem ostvarivanja tih postavljenih uslova, već su testamentalni naslednici jednostavno mogli da se ne prihvate nasledstva, prenosi Blic.

Sve je moglo da bude drugačije

Tada bi celokupnu zaostavštinu odmah nasledio Giga, kao jedini zakonski naslednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog), i ne bi bilo serije uopšte.

Postavlja se onda pitanje zašto advokat Radujković nije krenuo u tom pravcu, nego je Gigi rekao da u testamentu nema nijedne rupe“, navodi se na ovoj Fejsbuk stranici.

Ispod ove objave bilo je mnogo komentara koji su odlučili da podele svoje mišljenje ali i oduševljenje u vezi serije. Ipak, jedan se izdvojio kao najduhovitiji.

„Oni da se odreknu u Giginu korist !? Pre bi se odrekli u korist Jezdimira Uskokovića?“, glasio je jedan komentar koji je nasmejao mnoge.

„Bolji život je prestao, sad ćemo ga sami stvarati“ – kako je govorila legendarna Radmila Savićević

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link