Horoskop Horoskopski znakovi

Godišnji horoskop za Jarca za 2019. godinu

Saturn koji je ušao u Vaš znak prošlog decembra i dalje je tu, i donosi donosi dosta ozbiljnosti, stabilizacije, iako možda neće biti lako, pokazuje nam godišnji horoskop za jarca.

Ipak, nemojte zapostavljati svoje obaveze i pazite da ne postanete previše neozbiljni. Moguće je poboljšanje novčane situacije u februaru.

U januaru i martu su mogući konflikti sa drugima, pa izbegavajte svaku raspravu, piše astrološkinja Mondo portala.

Posao

Razmišljajte više o putovanjima, nemojte se preforsirati i previše raditi. Iako ste vredni, nađite vreme za odmor. Od jula do septembra, pa opet od decembra je idealan period za putovanja i napredak. Isti period iskoristite i za usavršavanje.

Ne brzajte sa bitnim odlukama. Ovo se najviše odnosi na saradnju sa drugima i partnerstva svake vrste. Budite racionalni, ne dozvolite da Vas frustriraju neke sitnice na poslu.

Ljubav

Na ljubavnom planu ne želite promene, već želite da sve bude kao i do sada. Moguće su avanture, tajne veze, a ako ste u dugoj vezi imaćete potrebu da se povremeno osamite.

Potrudite se da ne zapostavljate partnera zbog posla.

Odličan mesec za ljubav je februar. Loš period za ljubav će biti od 16. maja do 1. avgusta.

Tokom cele godine je bitno da više planirate, ali i da imate osećaj koliko stvari možete da ostvarite.

Ako ste u vezi, trebalo bi više da putujete sa partnerom, a ako to ne ostvarite u prvoj polovini godine, u drugoj polovini godine, od avgusta ćete imati više mogućnosti za to.

Zdravlje

Mogući su problemi sa zdravljem, stres i nervoza će biti aktuelni od polovine maja do kraja jula. Tada bi bilo dobro da odete na sistematski i da se ne opterećujete previše obavezama.

Bavite se sportom, naročito tokom zime 2019. Moguće su manje povrede ili nervoza u julu mesecu, pa bi bilo najbolje da sve što možete da započnete uradite pre ili posle jula.

Od decembra 2019. Vas čeka sjajan period kada ćete ostvariti sve svoje želje. Više ćete putovati i bićete pozitivniji.

Ova 2019. je godina pripreme za dobre stvari koje slede.

Godišnji horoskop za 2019. godinu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Add Comment

Click here to post a comment