Magazin

Popularni glumac pronađen mrtav na klinici za odvikavanje, uz drogu i pritisak slave doživeo samo 35

csi
Printscreen

Tužan kraj za bivšeg dečjeg glumca Evana Elingsona.

Evana su pronašli u spavaćoj sobi klinike za odvikavanje koja se nalazi u gradu Fontana, u Južnoj Karolini, prenosi TMZ. Preminuo je u 35. godini.

Njegov otac Majkl potvrdio je tužnu vest na mestu događaja i dodao da se njegov sin borio s drogama, ali da mu je poslednjih godina bilo bolje i oporavljao se.

Prema informacijama iz mrtvozorničkog odeljenja, čini se da nije reč o krivičnom delu, a uzrok smrti zasad nije poznat.

Evan je svetsku slavu stekao uz Dejvida Karusa u TV seriji “CSI: Miami”, uz Kifera Saderlanda u seriji “24”, te uz Kameron Dijaz u filmu “Čuvarka svoje sestre”. No na malim ekranima nismo ga videli više od deset godina, i to nakon što je odlučio da uzme pauzu od glume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Ellingson (@evanellingson)

Njegova poslednja uloga bila je uloga Kajlija Harmona u epizodi “CSI: Miami” iz 2010. godine, a inače se pojavio u ukupno 18 epizoda te hit kriminalističke serije.

Njegova prva glumačka uloga bila je u filmu “Living In Fear” iz 2001. godine u kojem je glumio mladog Čaka s 12 godina.

Zatim se pojavio kao mladi Luk Spenser u epizodi sapunice “General Hospital” iz 2001. godine, a onda je snimio manju ulogu Aldena Boja u “The Gristle”. Od 2001. do 2002. glumio je u deset epizoda TV serije “Titus” s Kristoferom Titusom i Stejsi Kič.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Ellingson (@evanellingson)

Godine 2003. glumio je Adama u “Rules Of The Game”, a zatim je 2005. godine imao ulogu Bendžamina Givensa u filmu “Confession” u kojem su glumili Pit Grini i Kris Pajn.

Na male ekrane se vratio s “Potpunim divljacima”, u kojma je glumio u 19 epizoda od 2004. do 2005. godine, a pojavio se i u epizodi “Bonesa” s Dejvidom Boreanazom i Emili Dešanel.

U filmu “The Bondage” iz 2006. glumio je Marka Edvardsa uz Majkla Angarana, a takođe je imao ulogu u epskom ratnom filmu Klinta Istvuda “Letters From Iwo Jima”.

Godinu dana kasnije dobio je ulogu Džoša Bauera, nećaka protivterorističkog agenta Kifera Saderlanda Džeka Bauera u triler seriji “24”, a nakon toga je radio na “Walk The Talk” i “State of Mind”, a 2009. godine snimio je veliku ulogu u dugometražnom hit-filmu “Čuvarka svoje sestre”, u kojem je glumio s Kameron Dijaz.

Rekao je:

– Nikad nisam imao ista iskustva iz detinjstva koja su imali moji prijatelji. Nikad nisam imao više vremena da budem s njima. Međutim, moje detinjstvo je bilo kul. Bio sam zauzet radeći stvari koje volim i nisam zažalio jer sam rano otkrio svoju strast prema glumi – izjavio je u julu 2009. godine u intervjuu za Philstar Global.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evan Ellingson (@evanellingson)

Inače je prema IMDB-u otkriven u skejt parku gde su ga agenti zamolili ne samo da vozi skejt za Vans PeeWee tim, već i da napravi reklamu za Vans Company, što mu je otvorilo vrata glume.

Tokom života pogodila ga je i velika tragedija, kada je njegov stariji brat, Ostin Elingson, preminuo od posledica predoziranja drogom 2008. godine, a iza Evana je ostala ćerka Bruklin, koju je dobio te iste godine.

Izvor: Dnevnik.hr / Kurir

Glumac iz hit serije “Vesele 70-e” osuđen na 30 godina zbog silovanja

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link