Horoskop Horoskopski znakovi

Glavni stres okidači za svaki znak Zodijaka

Stres je u modernom dobu postao stvar svakodnevnice i svi ga manje-više doživljavamo – kako na poslovnim, tako i na privatnom planu.

Posao, kuća, deca, zdravlje… Neki okidači stresa su univerzalni i svima svojstveni, ali ima i onih karakterističnih za horoskopski znak u kojem smo rođeni.

Prema astrologiji, svakom horoskopskom znaku različite stvari i situacije stvaraju teskobu i brige, prenosi Stil.

Ovan

Ovaj horoskopski znak ima ubrzan ritam života, a samim tim i konstantnu potrebu za dokazivanjem i takmičenjem. Ukoliko im ne pođe za rukom da ostvare ono što odmah požele, gube živce, te postaju napeti i nervozni. Takođe, burno reaguju i kada ostvare lošije rezultate od svojih kolega.

Bik

Reč je o horoskopskom znaku koji u svakom trenutku ide na sigurnu varijantu i svim raspoloživim sredstvima kada obavljaju neki posao.

Bik unapred iskazuje brigu da će doživeti neuspeh. Briga ga stalno progoni.

Stres dožive onda kada im nešto nije poznato i kada nemaju dovoljno znanja.

Blizanci

Blizanci važe za znak kojiima je donošenje odluka nešto najstresnije u životu, posebno kada svi u njihovoj okolini čekaju da donesu pravu odluku. Tada jednostavno osete pritisak i stres i to ih blokira.

Rak

Rak je osetljiv i emotivan znak koji voli da provodi svoje slobodno vreme kod kuće. U svom domu se oseća kao svoj na svome.

Lav

Kada dominantni Lav oseti da mu stvari izmiču kontroli, onda upada u kolotečinu stresa iz koje se teško izvlači.

Lavovi su veoma ljubazni, ali ne mogu podneti da ne kontrolišu situaciju.

Devica

Devica lako gubi kontrolu i postaje nervozna onog trenutka kada s nekim uđe u sukob jer voli da bude u pravu i vodi glavnu reč.

Vaga

Vage vole da ugađaju drugima, pa ne vole suočavanje. Previše vremena gube dok razmišljaju da li da se suprostave ljudima koji im nanose nepravdu ili da jednostavno prećute. Ne vole nikoga da povrede i zato se nećkaju.

Škorpija

Škorpije se ne poveravaju lako ljudima jer imaju strah od izdaje. Njima je potrebno više vremena da steknu poverenje, a čak i kada se to dogodi stresno im je da iskažu svoja osećanja i mišljenje.

Strelac

Vole da budu zaposleni, ali mrze kad neko pokušava da ih kontroliše. Mogli bi postati nestrpljivi, a stres se nakuplja kad vide da im stvari ne idu od ruke.

Jarac

Ljudi rođeni u ovom znaku vole da drže sve pod kontrolom, a najviše mrze kada neko nešto krije od njih. Iako to možda neće pokazati, takve situacije ih stresiraju.

Vodolija

Vododlija često sumnja u sebe iako je jedan od najinteligentnijih znakova. Upravo zbog toga nije im lako da se nose sa stresom.

Riba

Ribe ne mogu da se suzdrže od stresa zbog grešaka iz prošlosti. S obzirom na to da su veoma emotivne, Ribe su pod stresom i kada njihovi bližnji prolaze kroz nedaće.

Počinje retrogradni Mars, trajaće do 14. novembra i doneće nam velike životne preokrete

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

120 Shares
120 Shares
Share via
Copy link