Magazin

Uplakana verenica Kristijana Ronalda prvi put o smrti sina: “Prati me 40 miliona ljudi, a niko ne zna kako se osećam” (VIDEO)

georgina-ronaldo
Foto: Printscreen

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera planete i njegova partnerka ostali su bez deteta, a skoro godinu dana kasnije Georgina Rodrigez progovorila je o toj bolnoj temi.

Georgina i Ronaldo su u oktobru prošle godine objavili da čekaju blizance i sada su morali da se suoče sa najtragičnijim gubitkom jednog od njih.

„Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom.

Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku.

Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti“, napisao je tada slavni Portugalac.

Njena i Ronaldova ćerka Bela uskoro treba da napuni godinu dana, ali će samo iz priče znati da je mogla da ima i brata, piše Nova.

– Prati me više od 40 miliona ljudi, ali niko zaista ne zna kako se ja osećam. Ove godine doživela sam najbolji i najgori trenutak istovremeno. Život je težak, a ja imam razloge da nastavim dalje i da budem snažna – rekla je Georgina Rodrigez kroz suze.

– Prioritet su mi porodica i moja deca. Tako sam srećna i tako zahvalna. Život je težak, život ide dalje. Imam razloga da nastavim dalje i budem snažna – rekla je Georgina.

Ona je u vezi sa Ronaldom već šest godina, a upravo je on bio njena podrška.

Đo, nastavi sa svojim životom, to će ti pomoći – rekao je Ronaldo svojoj izabranici, otkrila je Georgina u trejleru za dokumentarac.

Ona i Kristijano već imaju ćerku Alanu Martinu i Belu, dok Ronaldo ima sina Kristijana juniora i blizance Evu i Matea.

Ronaldo svoju poslugu plaća 6.000 €, ali moraju da potpišu “ugovor o smrti

Reklama
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
47 Shares
Share via
Copy link