Magazin

Bila je sinonim za lepotu, a onda je uhapšena zbog milionske prevare: Gde je danas Katarina Rebrača?

Katarina Rebrača
Foto: Printscreen Youtube / Radionica Zdravog Života MEDIA

Manekenka Katarina Rebrača bila je uhapšena 2010. godine, kada su prvi put isplivale informacije da je preko svoje fondacije proneverila 22 miliona dinara, namenjenih za humanitarnu pomoć.

Inače, Katarina Rebrača je plenila lepotom na javnoj scenom i važila je za zavodnicu. Karijeru je počela kao manekenka, a pored humanitarne fondacije imala je i svoju modnu agenciju. Bila je i voditeljka i glumica. Objavila je i nekoliko knjiga o zdravom životu i vitkoj liniji.

Poslednjih nekoliko puta kada se Katarina Rebrača pojavljivala u javnosti izgledala je potpuno drugačije i promenila se do neprepoznatljivosti.

Inače, njen otac je bio hokejaš Nikola Rebrača.

U Njujorku je živela do pete godine, a potom se preselila u Beograd. Šest godina kasnije sa majkom Sandrinom, čije je pravo ime Spomenka Bogunović, prešla je u Los Anđeles, a potom i u Njujork, gde je započela manekensku karijeru.

U Beograd se vratila 2000. godine.

Katarina danas ima 51 godinu, izgleda skroz drugačije i malo ko bi je prepoznao. Ako je sudeći prema njenim objavama, najviše vremena provodi u Njujorku.

Podsetimo, u Višem Sudu u Beogradu prošle godine je izrečena presuda bivšoj manekenki Katarini Rebrači i njenim saradnicama koje su se teretile za zloupotrebu položaja i uzimanje novca iz Fonda za prevenciju raka dojke.

Sve tri optužene oslobođene su optužbe i proglašene nevinim za delo koje im se stavlja na teret.

Više javno tužilaštvo u Beogradu uložilo je potom žalbu na prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu od 22. jula 2022. godine kojom su Katarina Rebrača i još dve osobe oslobođene od optužbi da su izvršile krivično delo Zloupotreba položaja odgovornog lica.

Devojčica iz Novog Sada bila je zvezda Jutjuba, danas je manekenka i sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima

Izvor: Hello

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link