Dogadjaji Zabava

Gde izaći ovog vikenda

Sa poboljšanjem vremena, zahuktava se i noćni provod u Novom Sadu, vikend započinje Marko Nastić, a u subotu vas čeka žurka na Ofircircu. Pročitajte šta vas još zanimljivo očekuje ovog vikenda.

Petak

The End night club

Fenomenalni Marko Nastić čeka vas večeras u klubu The end od 23 časa. Uz podršku stalne postavke di džejeva, ovaj dj svetkog kalibra, poznat kao umetnik, producent i dj, sigurno će napraviti sjajnu atmosferu.

Klub Muzej

Poznati dj sa radija AS fm, dj Groover, jedan deo dvojca Ri5e and 5hine,  ovoga petka je za miks pultom u klubu Muzej. Osim njega, za provod biće zaduženi i stalni dj kluba Muzej. Rezervacije su obavezne, a start je od 23 časa.

Gerila Bar

U petak uveče u Gerila baru možete uživati u odličnoj svirci – veče je posvećeno Jimi Hendrixu i grupi Cream, a njihove hitve izvodiće Džimi, Ćure i Nikola. Početak je u 22 časa, a svirka traje do ponoći.

Club Tunnel

Londonski dj Kirri Cornwell i poznati novosadski di džejevi Babarogic, Dušan Nikolić i Techa su za miks pultom u ovom klubu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ulaz je slobodan do ponoći, posle čega košta 300 dinara.

zurka_provod_svirka
pixabay.com

Subota

Oficirac

Početak sezone i letnjih žurki ove subote čeka vas ove subote, pod uslovom da bude lepo vreme. Ulaz je slobodan, piće ponesite sami, a muziku će puštati dj Deyman id j Don Fiesta, koju imaju raznovrstan repertorar – tech house, electro, drum n bass, Rnb, Hiphop…Okupljanje počinje od 21 čas.

Shamrock bar

U subotu u Shamrock-u vas čeka sjajn bend koji dolazi iz Subotice. Reč je bendu Svar, koji je u dosadašnjem radu  sarađivao i svirao velikim imenima nase rok scene kao što su: Riblja Čorba, KUD Idioti, Najdom (Smak) i Galetom (Kerber), Dust n Bones (Hu), Gabor Lengyel Retro Band, Gordanom Vidaković … Svirka počinje u 21 čas i 30 minuta.

Firchie think tank

Povratak u vreme pre 60 godina u subotu u Firčiju – Pin up žurka sa početkom u 22 časa, a ulaz je kao i do sada, donacija 200 dinara. Što se muzike tiče, puštaće se sve u skladu sa temom pop, rockabilly, garage, rock ‘n’ roll, new orleans swing, nu billy… Obucite se u tom stilu – tufnice, rokerice, zulufi, gel i igrajte cele noći.

Pročitajte više o događajima u Novom Sadu

 

Share via
Copy link