Magazin Srbija

Najskuplji separe na potonulom „Fristajleru“ koštao 2.400 €, objavljen kompletan cenovnik (FOTO)

Splav fristajler
Foto: Instagram / 192_rs

Beogradski splav „Fristajler“, koji je potonuo u novogodišnjoj noći, već danima je tema o kojoj bruje mediji iz čitavog regiona.

Klub je u trenutku kada je voda počela da prodire bio krcat, zavladala je opšta panika i pravi stampedo, ali je srećom na vreme evakuisan, pa nije bilo stradalih, iako je prilikom incidenta povređeno više lica.

Kapacitet premašen više puta, ulaznice papreno skupe

Spekuliše se da je kapacitet kluba uveliko premašen, jer na splavu ne bi trebalo da u isto vreme bude više od 220 ljudi, a kobne noći je bilo više od 400, a prema nekim pričama i do 600 ljudi.

Zbog toga su uhapšeni vlasnik, menadžer i direktor „Fristajlera“, koji se trete za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Međutim, već danima se priča da doček na najpopularnijem beogradskom splavu nije bio za one sa plićim džepom, a sada se na Tviteru pojavio i cenovnik dočeka, gde se vidi da su najskuplje ulaznice plaćane vrtoglavih 2.400 evra!

Cena obične karte za ulazak je izosila samo 20 evra, međutim, ukoliko bi poželeli i komociju stajanja za barskim stolom, 5 osoba je moralo da plati rezervaciju od 230 evra. U tu cenu bila je uračunata i jedna flaša domaćeg pića.

Rezervaciju malog separea, predviđenog za 8 osoba, gosti su plaćali 600 evra, a za taj novac dobijala se i jedna flaša premijum pića.

Plaćali i do 2.400 evra pa ostali bez dragocenosti

VIP separe, koji je u stvari predstavljao dupli mali separe, bio je namenjen za 12 osoba, uključivao je jednu flašu premijum pića, a gosti su pored žestine mogli da nazdrave sa dve flaše šampanjca. Za to zadovoljstvo plaćali su „tričavih“ 1.100 evra.

Ultra VIP separe, predviđen za 15 osoba, koštao je 1.600 evra, a uz njega je išlo 2 flaše premijum pića i „čak“ 2 flaše šampanjca.

Oni sa najdubljim džepom mogli su da odaberu najatraktivniju ponudu – Mega VIP separe, uz koji su išle 2 flaše premijum pića i 2 boce ekskluzivnog „Dom Perignon“ šampanjca.

Bio je namenjen za isti broj osoba kao i Ultra VIP separe, a koštao je vrtoglavih 2.400 evra.

Inače, brojni gosti su u optežem metežu i stampedu prilikom evakuacije splava ostali bez dragocenosti, ličnih dokumenata i firmirane gardorobe.

Plaćali i više od 1.000 € za doček na „Fristajleru“ – jedni bežali, drugi mažnjavali firmirane krpice (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
219 Shares
219 Shares
Share via
Copy link