Horoskop Mesečni horoskop

Februar 2024. nosi dobre vesti za Blizance, Vodoliju i Ribe, a planete će biti posebno velikodušne

srecna-zena

Astrolozi su identifikovali predstavnike nekoliko znakova prema kojima će planete biti posebno ljubazne i velikodušne u pogledu podrške.

Februar će biti neobičan i kontrastan mesec. Astrolozi kažu da ćemo morati da budemo posebno oprezni. Prvi negativni astrološki fenomen u mesecu biće slabljenje Marsa 13. februara. Zatim sledi Venera 16. februara, a zatim će Merkur 23. februara ući u znak Riba, zbog čega će postati negativniji.

Blizanci

Dragi Blizanci, preterana žurba može dovesti do problema i ometati put ka sreći. Obratite pažnju na detalje. Oprez u poslu će vam pomoći da izbegnete zamke i da zadržite svoje pozicije.

Astrološki stručnjaci savetuju da se naoružate strpljenjem. Najbolja taktika na kraju zime je čekati, proceniti i ne žuriti stvari.

Glavno je da se ne gurate u krute granice, već da ostanete fleksibilni, jer iako ste na listi najsrećnijih ljudi, mesec će biti krajnje dvosmislen.

Vodolija

Poslednji mesec zime testiraće snagu Vodolije. Mogući su neke nevolje i manji problemi, ali ne na početku, već u drugoj polovini februara.

Verovanje u najbolje i napuštanje zone udobnosti početkom meseca omogućiće vam da sagledate rešenje problema iz drugačije perspektive i da se nosite sa njim bezbedno.

Smirenost i poštenje, promišljenost i vera u najbolje pomoći će vam da održite sreću u teškim vremenima.

Ribe

Astrolozi savetuju predstavnicima Riba da više pažnje posvete bliskim ljudima i porodičnim odnosima. Iskreni razgovori i pažnja na sve potrebe rođaka pomoći će održavanju mira i harmonije.

Prema horoskopu, u februaru se ne smete predati i odustati.

Čak i kada se suočite sa nedaćama, važno je da idete napred. Upornost će biti nagrađena od sudbine.

Izvor: ATMA

Koristili su ga naši preci: Šta vam donosi veliki slovenski horoskop u 2024. godini

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
289 Shares
289 Shares
Share via
Copy link