Horoskop Horoskopski znakovi

Ljubav sa njima je kao igranje vatrom – može vas zagrejati, ali i jako opeći

devojka-cvece-prelepa

Voleti ovaj znak može biti poput igre sa vatrom: fascinantno je gledati i toplina vas toliko privlači da želite da se približite, ali ako niste pažljivi, osetljiva koža počinje da gori pod intenzitetom ovog vatrenog znaka.

On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. Ovo je znak stalnih kontradikcija, besa i strasti!

On je – Ovan!

Ovnom vlada element vatre i planeta Mars, njegova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Uvek su spremni za borbu, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, postizanju željene samopromocije ili udovoljavanje željama.

Ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ako mu je teško nešto postići, to samo povećava njegovo interesovanje. Recite im ‘ne’ i to je kao da dodate benzin u vatru, ništa ga neće zaustaviti u nameri da vas osvoji.

Problem je u tome što se oni brzo zaljubljuju i još brže odljubljuju. Juriće vas do kraja sveta, ali nakon što pokažete interesovanje, počnu da se ponašaju kao dete u prodavnici slatkiša: sve ga zanima i jednostavno se ne može odlučiti samo za jedan komad.

Za Ovna, bliskost može dovesti do nezainteresovanosti. Bljesak nove ljubavi potpuno ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sija nije zlato.

Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se udaljavaju toliko brzo da čak ne mogu ni da shvate s kim imaju posla.

Više nego bilo koji drugi znak Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne uživa toliko u stvarnoj osobi. Ako se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegov interes, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate da vežete oblak.

Kao i dobro vino, većina Ovnova ima bolje odnose kada dođe u poznije godine i sazri. To znači da oni često imaju sjajan skor slomljenih srca iz mladosti.

Kada njegova tamna strana dominira, Ovan se ponaša kao dete koje usred noći plače za flašicom i budi veoma umorne roditelje. Ovo nije svestan sebičan plan, već inherentna potreba koja je glavni prioritet.

Žele ono što žele, kada to žele, i obično nemaju previše obzira prema onima koji se nađu na putu ostvarenja ovih težnji.

Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. Atraktivan je, zabavan i voli da se zabavlja. On je zaista zainteresovan za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usuđuje postaviti. On je jedan od retkih znakova koji vas može jako približiti sebi i istovremeno vas moliti za izbavljenje iz te veze.

Njegovi partneri će biti izgubljeni u svojoj strasti svedočeći o istinskim potrebama Ovna koje samo određeni, retki partneri mogu zadovoljiti.

Sa ova 3 znaka Zodijaka nikada ne ulazite u svađe, nemoguće je pobediti ih

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

676 Shares
676 Shares
Share via
Copy link