Lifestyle Moda

Espadrile su idealne za leto, a evo uz šta sve možete da ih nosite

Espadrile su odličan izbor kada je u pitanju letnja obuća. Ono što je njihova posebna prednost jeste činjenica da se udobne i lako se kombinuju sa različitim modnim stilovima – od  od dnevnog i ležernog do poslovnog, a neizostavne su i kao deo mode za plažu.

U svakom slučaju, pošto dodatne inspiracije nikad nije na odmet, predlažemo da u nastavku našeg teksta pogledate kako sve možete da nosite espadrile ovog leta. Pravi modni saveti čekaju na vas!

Ležeran dnevni stil

espadrile-za-leto-2018
Popsugar.com

Ravne klasične espadrile su najbolji izbor za ležerne modne kombinacije. Možete ih kombinovati sa dnevnom haljinom ili suknjom, kada hoćete da prošetate gradom ili odete na kafu sa drugaricom i da se osećate udobdno.

Sa njima nećete izgledati previše opušteno kao npr. u japankama, ali ni previše sređeno. Sve u svemu, verujemo da dve gornje fotografije mogu poslužiti kao inspiracija.

Espadrile + teksas šorts

espadrile-teksas-sorts
Popsugar.com

Sledi jedan od nama omiljenih načina kombinovanja ovog komada letnje obuće – sa teksas šortsom. Čini nam se da se odlično uklapaju kada je gradski modni stil u pitanju.

U ovom slučaju se možete odlučiti za espadrile na platformu sa trakama za vezivanje oko članka, što može da prođe i kao dnevna varijanta i kao večernji izlazak, ili opet da se odlučite za klasične ravne espadrile. Možete da birate i mornarske prugaste motive kako biste svoj izgled učinili dodatno letnjim.

Od aksesoara predlažemo šešir i naočare.

Espadrile na posao

espadrile-za-posao
Popsugar.com

Da, apsolutno je u redu da espadrile nosite i kao deo poslovnog modnog stila! Uz adekvatan komad garderobe – haljina, suknja, ili pak pantalone klasičnog kroja, uparite svoj omiljeni par espadrila letnjih sandala – nama se posebno dopadaju ove u otvorenoj varijanti, i učinite svoju letnju modnu kombinaciju za posao još više letnjom, ali pre svega udobnom.

Espadrile i letnje haljine

espadrile-letnje-haljine
Popsugar.com

Možda komad garderobe koji je većini u letnjem periodu omiljen jesu lepršave haljine, bilo da se radi o onim koje nosite u dnevnoj, ili o onim koje nosite u večernjoj varijanti.

Ako niste raspoloženi da budete na štiklama, a i dalje želite da izgledate atraktivno, i da stavite dodatni akcenat na svoju modnu kombinaciju, onda predlažemo da štikle zamenite espadrila platformama, u kojima ćete se sve vreme osećati kao da ste na ravnom. A, i dalje ćete biti sređeni i elegantni.

Hipi letnji detalji

espadrile-hipi
Popsugar.com

I za kraj, jedan hipi modni stil sa iscepanim farmerkama, pletenom torbom, i espadrilama u boji, kada želite da budete šik!

Espadrile za proleće i leto – top 5 modela

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

97 Shares
Share via
Copy link