Film

Epidemija porazila Bonda i Betmena

 

Filmska industrija je gotovo stopirana izbijanjem epidemije koronavirusa, a mnogobrojne filmske premijere odložene su za kraj ove ili početak sledeće godine.

Među njima su i neka od najiščekivanijih ostvarenja – Betmen, Free guy i novi Džejms Bond.

Film “Dina” Denija Vilneva poslednji je u nizu holivudskih blokbastera čija je premijera odložena zbog situacije sa pandemijom koronavirusa.

Kako prenosi BBC, naučno fantastični film Vorner Brosa, u kome su glavne zvezde Timoti Šalame i Zendeja, trebalo je prvi put da bude prikazan u decembru ove godine, a sada je odložena za oktobar 2021.

Takođe je odlučeno da novi film o Betmenu, koga igra Robert Patinson, prvi put bude prikazan u martu 2022. godine, ali je zato Vorner Bros odlučio da svet prvi put vidi četvrti nastavak Matriksa u decembru 2021.

Čelni ljudi Holivuda su odlučili da zbog pandemije sačekaju sa premijerama najzvučnijih naslova, ali svetski bioskopi su prethodno počeli da ih reklamiraju, kako bi vratili publiku u sale.

I to nisu jedini naslovi na koje ćemo morati da sačekamo, piše Nova.

Novi film o Džejmsu Bondu pod nazivom “No time to die”, takođeće biti odložen za narednu godinu, nakon već otkazanih premijera koje su bile planirane ove godine.

Tu vest su potvrdili producenti filma Majkl Dži Vilson i Barbara Brokoli. Film bi u domaće bioskope trebalo da stigne u aprilu 2021. godine.

Dvadesetpeti po redu film o najpoznatijem svetskom tajnom agentu, prvobitno je najavljen za april ove godine, ali je onda pomeren za novembar zbog pandemije koronavirusa.

Premijera je sada i zvanično odložena za 2021. godinu.

Kada je reč o Diznijevom novom superherojskom filmu Free guy, ili Dobar momak, u kojem glavnu ulogu tumači Rajan Rejnolds – moraćemo da se strpimo, ali možda ne toliko kao za gore pomenuta ostvarenja.

“Glavni heroj” će svoju svetsku premijeru imati u bioskopima ovog decembra, tačnije 11. decembra – nakon što je prvobitni datum (3. jul) otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

10 Shares
Share via
Copy link