Poznati

Poznata glumica (58) pozirala na bazenu kao od majke rođena i pokazala savršeno telo

elizabet-harli
Foto: Printscreen

Slavna glumica i model Elizabet Herli (58) nikad se nije sramila pokazati svoje neverovatno telo u oskudnim kupaćim kostimima.

No sada je otišla korak dalje – u ponedeljak je otišla potpuno gola na sunčanje u bazen, a onda zavodljive prizore objavila na društvenim mrežama.

Kao od majke rođena legla je na dušek na naduvanje u obliku lubenice, a delovala je srećno i opušteno dok je pokazivala svoje obline.

‘Lebdim na kriški lubenice‘, napisala je u objavi u kojoj nije označila svoju lokaciju, ali poznato je da je ovaj mesec provodila vrijeme u Sen Tropeu.

‘Prekrasna‘, ‘Blago toj lubenici‘, ‘Koliko puta ste zumirali?‘, bili su samo neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Podsetimo, Elizabet ima jednog sina kojeg je začela tokom kratkotrajne veze s preduzetnikom Stivom Bingom, nedugo nakon što se rastala od Hjua Granta 2000. godine.

Damiana (21), sada manekena i reditelja, rodila je 2002. godine, ali Bing je osporio očinstvo iako je DNK test dokazao da je njegov otac.

Bing je umro 2020. kada je skočio s 27. sprata svoje stambene zgrade u Los Anđelesu.

Damian i Bingova ćerka Kira Bonder – čije je očinstvo takođe osporavao – izbrisani su iz očevog testamenta nakon njegove smrti kada se njihov deda žalio na nasledstvo na temelju toga što su rođeni van braka.

Mladolika Demi Mur luduje na Mikonosu i u 7. deceniji izgleda kao san svakog strejt muškarca

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link