Magazin

Bio je simbol 5. oktobra i rušenja jednog sistema, sada žena nema novca za sahranu

dzo-bagerista-2

Ljubisav Đokić, poznatiji kao Džo Bagerista, preminuo je u Beogradu u 77. godini, a njegova udovica nema dovoljno novca da ga dostojno sahrani.

Đokiću je država, od ionako male penzije, odbijala po 30 odsto svakog meseca zbog navodne štete koju je on 5. oktobra 2000. pričinio svojim bagerom, piše Nova.

Kako su naveli njegovi prijatelji na Tviteru, više nego skromni Đokić nije želeo da potencira tu priču, dodajući da se niko od političara nije javio udovici da joj izjavi saučešće ili ponudi pomoć.

Grupa Čuvari/ke vatre koju je on isticao na protestima oprostila se na društvenim mrežama od Džoa, statusom u kome stoji da se njegovoj supruzi Dragani Đokić Uzelac pomogne finansijski oko troškova sahrane.

– Džo Bagerista za života nas je sve zadužio svojom hrabrošću i posvećenoj borbi za bolju Srbiju. Ukoliko želite, i ukoliko ste u mogućnosti, onda vas molimo da pomognemo njegovoj supruzi oko troškova sahrane. Njen žiro račun je: Dragana Đokić Uzelac 205-9011007614343-27 – stoji u poruci grupe Čuvari/ke vatre.

Preminuo legendarni Džo Bagerista, vratio se kući sa protesta i umro

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

87 Shares
Share via
Copy link