Magazin Novi Sad

Novosadski taksista vozi za malog Dušana

Taksista Stefan iz Novog Sada uključio se u akciju prikupljanja novca za lečenje dečaka Dušana Todorovića, kome je hitno potrebna operacija kako bi živeo. Pošaljite SMS na broj 5757!

Ovaj novosadski taksista je odlučio da danas ne naplaćuje nijednu vožnju – dovoljno je da uđete u njegov automobil i da pošaljete poruku na 5757 i time ste isplatili vožnju.

Stefan je pozvao svoje kolege da učine isto.

Dusan-Todorovic
Podrži život

“Voleo bih ovo da se razglasi, jer ima među vašim pratiocima i dosta taksista… Kao što sam i ja. Danas svaku voznju koju budem imao, biće namenjena za Dukijevo lečenje, umesto što neko meni plati vožnju da bih ja danas imao da jedem, neka pošalje poruku na 5757. Meni jedan takav dan ništa neće značiti, a njemu će mnogo”, rekao je Stefan za portal nsuzivo.rs.

Četvorogodišnjem Dušanu Todoroviću se vratio tumor – neuroblastom i prema proceni lekara preostalo mu je vrlo malo vremena kako bi započeo terapiju u Španiji za koju je potrebno 200.000 evra.

Akciji se priključio Fudbalski klub Partizan.

Sav prihod od prodatih karata za superligašku utakmicu Partizana i Rada biće uplaćen u svrhu Dušanovog lečenja, a i vi možete da pomognete ako pošaljete SMS na broj 5757.

Osim sms-om Duletu možete pomoći uplatom na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Novosađani uz račun dobijaju uplatnicu za pomoć

Izvor: Mondo

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

965 Shares
965 Shares
Share via
Copy link