Magazin Novi Sad

Ovo je momak iz Novog Sada koji je vozeći drogiran ubio učiteljicu

petar-koricanac
Foto: Instagram/192_rs

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju na Zrenjaninskom putu kod Kaća poginula je učiteljica novosadske Osnovne škole ’’Ivo Lola Ribar’’ Tijana Bilić (36). Ona je nastradala u direktnom sudaru sa mercedesom kojim je upravljao P.K. (21) sa svojim mercedesom.

Od siline udarca smrskani ’’reno klio’’ kojim je upravljala nesrećna devojka završio je u polju pokraj puta a Tijana je poginula na licu mesta.

Iz izvora u policiji “Blic” saznaje da je P.K. vozio automobil kome je istekla registracija i to sa probnom dozvolom kao i da su rezultati analiza njegove krvi uzete odmah nakon nesreće pokazali da je bio pod uticajem kokaina i thc-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– P.K. je iz samo njemu znanih razloga počeo da pretiče kolonu automobila na delu puta gde to nije dozvoljeno jer je tamo puna linija. Budući da su i iz drugog smera počeli da pristižu automobili on se približio koloni koja je išla u njegovom smeru te se praktično provlačio između dve kolone automobila konstantno povećavajući brzinu. U jednom trenutku je zakačio vozilo sa svoje desne strane i verovatno tada izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u drugu traku u kojoj se direktno sudario sa ’’renoom’’ kojim je upravljala Tijana Bilić. Nažalost, njoj nije bilo spasa a i sam P.K. je zadobio teške telesne povrede i hitno je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Istraga bi trebalo da pokaže zašto je vozio automobil sa probnom dozvolom bez prisustva nekog iskusnijeg vozača kako je zakonom propisano a o tome kako se usudio da sedne za volan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci ne vredi ni govoriti – priča sagovornik ’’Blica’’ uz napomenu da će protiv P.K. biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

P.K. nije do sada imao bilo kakav kriminalni dosije sem dve prekršajne prijave od kojih se jedna odnosila na izazivanje tuče dok je drugu dobio prilikom rutinske kontrole kada nije kod sebe imao ličnu kartu.

Kako kažu u Kliničkom centru Vojvodine, P.K. je primljen u Urgentni centar sa teškim telesnim politraumatskim povredama.

– Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je smeštem na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra Vojvodine radi daljeg konzervativnog tretmana – kratko su rekli u PR službi Kliničkog centra Vojvodine.

Za Tijanom žali Novi Sad, ubio je drogirani klinac mercedesom u punoj brzini

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Postoji jos jedno pitanje koje ovde nije postavljeno. Posto ima probnu vozacki, ne verujem da je vlasnik vozila kojim je upravljao. Po nasem zakonu, vlasnik vozila odgovara za obezbedjenje vozila i da ne dospe u ruke na primer maloletnicima, osobama pod alkoholom, onima koji nisu prosli obuku i slicno. Samim tim, u ovom slucaju bi vasnik vozila morao da odgovara za saucesnistvo u ubistvu.

    • Zašto ne bi bio vlasnik???
      Ja sam sa 17,5 godina bio vlasnik automobila a da vozački još nisam polagao.

      • Zato sto ti nisi jedina osoba na ovom svetu i ako si ti bio vlasnik sa 17 godina ne znaci da je i ostatak sveta bio. Uostalom, koj ce ti automobil kad jos uvek ne umes ni da ga vozis.

  • Provereni novosadski đilkoš. Treba ga zatvoriti i baciti ključ, da ima dovoljno vremena da njegov pomućen um shvati šta je i šta je sve mogao uraditi. Neka ga leče bez metadona. Nije zaslužio.

338 Shares
338 Shares
Share via
Copy link