Magazin

Doktor zabranio baki (93) da ostavi cigarete jer bi to moglo da je ubije

Engleska glumica June Brown od doktora je dobila naredbu da i dalje puši jer bi šok zbog prestanka sad mogao da je ubije.

93-godišnja glumica proteklih 70 godina puši oko 20 cigareta dnevno, iako je lani pokušala da prestane. Sad se po nalogu lekara vratila na pola kutije dnevno, kaže njen kolega glumac John Altman.

John (68) je glumio sina June Brown u popularnoj sapunici BBC-ja Eastenders, kojoj je posvetila 35 godina svog života. Glumac koji redovno posećuje June u njenom domu u Surreyu za Daily Mail je otkrio kako glumica još uvek puši.

„Nažalost, još uvek puši, ali lekari su joj rekli da sada ne prestaje. Obožava cigarete. Puši ih najmanje deset dnevno.“

June je pokušala smanjiti svoju sedam decenija dugu naviku 2019, okrenuvši se e-cigaretama, no tad je rekla da su joj bile preteške za držanje.

Inače, June je dugovečnu sapunicu BBC-ja napustila u februaru jer joj se nije svidela priča njenog lika. Osim toga, bila je zabrinuta da neće moći da čita scenario nakon što su joj dijagnostikovali problem s vidom.

No, John je takođe otkrio da se glumici vid nije pogoršao, iako se bojala da će oslepiti. Kaže kako ima Kindle i naočale, pa i dalje može da čita. Dodao je kako je posećuje koliko god može, jer su još uvek dobri prijatelji.

John, koji je napustio glumu kako bi postao muzičar, izdaje debitantski album sledećeg meseca, a kaže i kako nije otpisao svoj povratak sapunici. „Nikad ne reci nikad“, rekao je.

Ministarka zdravlja: Pustite ljude da jedu, piju i puše koliko god žele

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Blago njoj. Sta bih dana da dozivim te godine. Pusim od 16 godine do 10 dnevno. Nekad 3,4 nekad 10,12 kad sam nervozna da ne bih jela na nervnoj bazi. Imam 43 godine. Jedna od lepsih stvari je cigareta, sve je lepse I lakse

OGLAS

PARTNERI SAJTA


28 Shares
Share via
Copy link