Balkan Magazin

Dodikova ćerka Gorica proklinje Draška Stanivukovića u svom Tviter performansu

gorica-dodik

Gorica Dodik, ćerka srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, izvela je svojevrsan performans po ugledu na svog oca. Ona je na Tviteru iznela niz sramnih uvreda i pretnji na račun gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

“Evo budale, pa kažu ćuti i pusti! Sram te bilo, go**o jedno lažljivo bezobrazno, ti si, smradu, koristio smrt jednog momka da bi se probio u politici, tvoje optužbe tada na račun ovog čoveka su ugrozile njegovu porodicu”, napisala je Gorica Dodik na Tviteru, nakon što je Stanivuković objavio snimak Dodika na kome govori zašto firma TGT nije imala potrebne dozvole za uvoz kiseonika.

Nakon “umerene” retorike, Gorica je vidno iznervirana prešla na “žešći” obračun, a usledile su i dobro poznate pretnje bacanjem kletve.

“Meni su deca kući iz škole dolazila s pitanjima: „Je l’ deda ubio Davida? U školi pričaju, rekao Draško“. Zbog tvojih laži ćeš odgovarati, smeće jedno bolesno, gade jedan. Nemaš porodicu i ne znaš šta znači kad nekoga za ovo optužuješ, Bog će te kazniti, ja ću te prokleti. Dosta mi je više, neću da trpim ništa nijedne sekunde, gde si se lečio, majstore, pre par godina, što o tome ne pričaš? Što ne pričaš kakve je tvoj otac traume nanosio deci u čije je kuće upadao s oružjem po Banjaluci“, glasio je sledeći tvit.

Nakon čega je nastavila.

„Znaš li gde je tvoja dokumentacija od lečenja koji su dostavili tvoji saborci kojima je pun k**** tebe i tvog paradiranja.“

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak gradonačelnika Banjaluke na kome je prikazano kako izvesna devojka upravo na Stanivukoviću uči da jaše. Snimak je brzo postao viralan, a Stanivuković se juče oglasio ovim povodom i istakao da je snimak nastao pre tri godine i da je njegova namena da skrene pažnju sa afere vezane za nelegalan uvoz kiseonika koja potresa Republiku Srpsku.

Dodik: To je mala ikona, 20 sa 15 centimetara. Mala ikona, mala i krađa

Čitajte Luftiku na Google vestima

250 Shares
250 Shares
Share via
Copy link