Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Dobro obratite pažnju ovog vikenda, zvezde su vam namestile ljubav života

Do kraja avgusta ostalo je nešto manje od nedelju i po dana. Ali, to ne znači da vas ne očekuju velike promene u narednih osam dana.

24 AVGUST – VENERA KONJUNKCIJA MARS

Sjajan je dan za ljubavne susrete, a posebno za mlade jer ovaj aspekt prati tranzit Meseca u Blizancima. Pojačana strastvenost i mentalno uzbuđenje koje se postiže razgovorom ili vrelim porukama. Ovaj tranzit će se osetiti i nekoliko dana pre, a zbog ostalih povoljnih aspekata, strasti će se rasplinuti kao nikad pre. I kada su druge obaveze u pitanju, nećete želeti da ih radite sami. Biće vam potreban partner u poslu, vožnji ili učenju. Idealan je dan za početak nove ljubavne veze i za susrete na kafi.

26 AVGUST – VENERA TRIGON URAN

Retko kada da se dogode tako povoljni aspekti kao što će to biti u mesecu avgustu, pa se tako još jednom za nekoliko dana dešava još jedan povoljan aspekt u nizu. On ukazuje na nešto novo, na nove finansijske planove, nove početke kada su određeni poslovi u pitanju, usavršavanje i unapređenje određenih poslova ili mehanizacije, ali i kada su društveni odnosi u pitanju ovaj aspekt donosi pozitivne preokrete u ljubavnim vezama, originalnost, iznenađenja, nove ljubavi i nova poznastva ali i sjajne odnose sa prijateljima.

28 AVGUST – MARS TRIGON URAN

Ovaj tranzit će doneti poslovni napredak i promene na radnom mestu. Treba biti u skladu sa vremenom i neprestano ispitivati tržište i nuditi potrošačima ono što je aktuelno. Usavršavanje tehnike, saradnja sa novim ljudima, korišćenje novih materijala ili mehanizacije može olakšati vaše poslovanje. Kontakti sa novim ljudima koji mogu pozitivno uticati na vaš život. Moguć je zajedničko poslovanje sa prijateljima.

29 AVGUST – SUNCE TRIGON URAN

Promene koje su usledile doneće i nova pravila koja će nametnuti vaš šef ili novi zakon. Sve će biti drugačije, a, ruku na srce, lako se naviknuti na nešto što je dobro. Neke od vas očekuju razgovori sa šefom koji može najaviti promene i koji će sa vama razgovarati o novim poslovnim projektima i zadacima koji vas očekuju. Otvorenost i srdačnost u kontaktu sa drugim ljudima. Preduzimljivost i spremnost na rad.

Izvor: astroregulus

Jarca, Škorpiju, Devicu i Blizance očekuje veliki životni preokret do kraja godine

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

201 Shares
201 Shares
Share via
Copy link