Horoskop Horoskopski znakovi

Do kraja oktobra 3 znaka Zodijaka doživeće radikalnu promenu

horoskop-devojka-oktobar

Za neke znakove Zodijaka oktobar je izutetno turbulentan, a za tri horoskopska znaka sprema se posebno zanimljiv period.

Zanimljiv na dobar način, pošto će iz njega izaći kao apsolutni pobednici.

Blizanci

Vama je ovaj mesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promena, samo je pitanje da li ćete to osvestiti na vreme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne.

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjenje novih ljubavnih veze, pa vas na tom polju neće čekati veće promena, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete da očekujete jako bitne stvari.

Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promenu posla – nabolje.

Pred vama je u svakom slučaju nekoliko nedelja u kojima život može da vam se promeni iz korena, ali dobra vest je da ćete na polu ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.

Škorpija

Škorpija iza sebe ostavljaju nekoliko nedelja (ili meseci) u kojima se dobar deo pripadnika ovog znaka osećao izgubljeno – što u privatnom, što u poslovnom smislu.

Neke kockice su već počele da se sklapaju, a u narednom periodu možete da očekujete da će stvari dodatno doći na svoje mesto.

Generalno vam je ceo oktobar dobar period, ali pred kraj meseca ćete se konačno osećati u potpunosti sigurno u sebe.

To za mnoge od vas znači da ćete doneti neke teške i bolne odluke, koje se najverovatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju, ali veovatno i sami znate da su u pitanju odluke koje je odavno trebalo da donesete.

Možete slobodno da računate na to da je pred vama zaista dobar period.

Ribe

Ako pričamo o velikim životnim promenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smemo da preskočimo Ribe koje se nalaze na prekretnici i moraće da biraju između onoga što je lakše i onoga što je ispravno.

Promena radnog mesta je izvesna, a posao koji treba da sklopite u drugoj polovini meseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše saradnike ili ukoliko ste negde nadređeni onda vašim radnicima.

Nažalost, ista ta promena može da vam donese i poteškoće na privatnom planu, pa ćete nečega gotovo sigruno morati da se odreknete. Pitanje je samo – čega?

Za ovih 6 znakova Zodijaka počinje najlepši period u životu i trajaće čak 5 godina!

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

248 Shares
248 Shares
Share via
Copy link