dnevni-ljubavni-horoskop-leptir
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 9. jun 2016. godine

Ovan uživa u hobiju, Bik dominira, Blizanci padaju na uspeh, Rak i Lav odlično sarađuju, Devica zaljubljena u Škorpiju, Vaga je srećne ruke, Strelcu treba odmor, Jarac srećan, Vodolija iscrpljena, a Ribe mogu lepo da zarade. Ovo je današnji horoskop za danas 09.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko volite svoj hobi sa njim ćete nastaviti akciju u kojoj ćete moći dodatno da zaradite. Niste nikome imali to da predočite, ali vreme pred vama je odlična solucija koja vam se može isplatiti, jer imate šta da pokažete kroz rad od ranije.

Ljubav: Ukoliko ste muškog pola, očekujete solidnu priliku na polju emocija sa starijom ženskom osobom. Volite da ugađate svom partneru kada god vam se pruži prilika.

Zdravlje: Pokušavate da se rekreirate.

BIK

Posao: Aspekti na nebu su odlični za one koji imaju aktivno polje privatnog biznisa. Došlo je vaših pet minuta i ne morate da se dvoumite oko novih poteza na koje je došao red trenutno. Volite da dominirate u svom ambijentu, pa se uviđa i doza egocentrizma.

Ljubav: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi mogu imati loše raspoloženje kada su muško – ženske teme u pitanju. Ne očajavajte zbog lošeg ambijenta.

Zdravlje: Kardiovaskularni problemi.

ribe-horoskop-sreca
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Volite ponekad da se osamljujete i da osećate veliki umor. Budite spokojni kada je poslovna strana u pitanju ukoliko imate pored sebe dugogodišnjeg poslovnog partnera. Imaćete priliku da se samostalno izjasnite o daljem toku  događaja.

Ljubav: Privlače vas partneri koji su dosta uspešniji od vas. Imponuju vam takve osobe. Volećete da proširite krug prijatelja.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

RAK

Posao: Vaša finansijska situacija je zadovoljavajuća danas. Morate da se angažujete dodatno u onome što ste trenutno angažovani. Jedan Lav bi mogao da vam bude od koristi ovaj put i da vam pomogne u komunikaciji sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Možda se neko od vaših prijatelja ne složi oko vašeg izbora partnera ovaj put. Budite fleksibilniji u komunikaciji. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Ne žalite se posebno na nešto.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share