Ovan bez slobode, Bik oprezan, Blizanci saniraju štetu, nova ljubav za Rakove, Lavovi kolegijalni, Devica pozitivna, kod Vage dinamično, Škorpija u krizi, nov posao za Strelca, Jarac okružen iluzijom, Vodolija u flertu, Ribe bez fokusa. Ovo je horoskop za danas, 09.02.2016.

OVAN

Posao: Imali ste solidne aspekte koje niste dovoljno iskoristili. Budite oprezniji pa se posavetujte sa osobama iz vašeg poslovnog sveta kako bi najboljim putem isplivali iz krize koja vas je ovaj put uhvatila.

Ljubav: Venera vam ne dopušta dovoljno slobode. Partner može da vam bude pravo zlopamtilo. Ovakva osoba vam ne treba, ali sve je stvar izbora.

Zdravlje: Proverite rad štitne žlezde.

BIK

Posao: Partner vas laže na neki način. Budite dovoljno mudri, pa se oslonite na sopstvenu intuiciju bez izuzetka. Bićete bogato nagrađeni za svoj trud. Moćićete da se na neki način posavetujete sa vičnim ljudima u vašoj poslovnoj prilici.

Ljubav: Jažna slika morala vašeg partnera se prikazuje u vrlo lošem kontekstu. Niste morali puno da se dvoumite oko toga ko je u pravu. Prihvatite poraz i krenite dalje.

Zdravlje: Na neki način sami inicirate problem.

bik-horoskop-youtube
Youtube printscreen

BLIZANCI

Posao:  Na ovom segmentu vam nisu baš naklonjeni aspekti. Trebalo je na jednom nivou da se otvorite na kartu inostranstva, ali se nešto okrenulo protiv vaše koristi. Imali ste već dovoljno izazova da ne morate da se uplićete u dodatne. Potražite poslovne aranžmane na domaćem terenu.

Ljubav: Dvoličnost partnera nećete trpeti. Imaćete dovoljno razloga da zaobiđete nepotrebne stvari na ovom planu kako bi uspeli da se oslobodite nepotrebnosti na duže staze. Partner vas ne zaslužuje.

Zdravlje: Imaćete kašalj.

RAK

Posao: Polje inostranstva otvoreno i na jedan specifičan način pruža mnogo toga što možete da dobijete, a niste se usudili o tome da pričate. Timska saradnja se nastavlja na nekom nivou za koji bi se moglo reći zadovoljavajući. Niste sami pa se možete izvući što se energije tiče kako bi dobili što više prostora za napredovanje.

Ljubav: Karmička ljubavna veza je na pomolu. Ne dozvolite sebi neki veći peh jer ste pod većim pritiskom. Budite ipak otvoreniji i odužite se na pravi način.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

Idi na sledeću stranu >

 

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here