dnevni-horoskop-danas-planina-oblaci
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 9. april 2016.

Ovan uspešan, Bik i Blizanac u avanturi, Raku ne ide u ljubavi, Lav optimističa, Devicu čeka odličan dan, Vaga mora da se opusti, dobre šanse za Škorpiju, Strelac samostalan, Jarac juri uspeh, Vodolija juri otvorenu vezu, a Ribe troše više nego što imaju. Ovo je današnji horoskop za 09.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Izuzetno ste se dobro inkorporirali kada je trenutni posao u pitanju. Vaši klijenti imaju isuviše dobar stav kada su novčane prilike u pitanju pa samim tim ni vi ne možete baš da propadnete. Pokušavate da proširite trenutne aktivnosti koje radite ali ne možete, još uvek da se upustite u rizične aranžmane.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer to zadugo nećete biti. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u drugoj dekadi. Partner koga možete da očekujete je izuzetno uspešan u poslu kojim se bavi.

Zdravlje: Mogući problemi sa disajnim organima.

BIK

Posao: Saradnja sa lavom, naročito sa onima iz  prve dekade je pomalo loša. Izbegavajte ove poslovne prilike i saradnju sa ovom osobom. Finansijski u suštini ne stojite toliko loše, jer imate dovoljno dobar i razrađen sisitem. Ovo naročito važi za one, koji su u svom privatnom biznisu.

Ljubav: Možete da očekujete mlađeg udvarača. U svakom slučaju, ako se već nije desio možete da odahnete, ukoliko se budete upustili u avanturu sa Blizancem.

Zdravlje: Solidnog ste zdravlja.

jarac-horoskop-upornost

BLIZANCI

Posao: Ukoliko je privatni posao u pitanju, morate da se pripremite na dobre poslovne prilike. Otvoreno polje inostranstva,  koje vam donosi mnogo više mogućnosti kada su u pitanju finansije, trenutno vam pruža odličan putokaz u pozitivnom smeru.

Ljubav: Ljubavna idila, koju trenutno imate je nešto na čemu ste dovoljno dugo radili. Ne morate da se doslovno više time bavite, jer vam dolazi period gde se vi u suštini miožete dovoljno već opustiti.

Zdravlje: Disajni organi su vam lošiji.

RAK

Posao: Situacija u kojoj ste se trenutno našli nije zadovoljavajuća po vas. Polje posla je pomalo loše posavljeno ovaj put. Pokušavate da se domognete bolje partije, ali imate osećaj da je to uzalud. Pokušajte da se oslonite na saradnike, koji vam mogu doslovno pomoći u situaciji u kojoj se nalazite.

Ljubav: Pokušavate da šarmirate svog partnera, ali ovde neko ima tvrdokoran stav po pitanju emocija. Imate osećaj da vas ceo svet razume osim one osobe pored vas.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam loše postavljeni.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share