Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 8. mart 2016. godine

Ovan se oseća odlično, bogat ljubavni život Bikova, Blizancima treba podrška partnera, Rakovi ambiciozni, nesanica zamara Lava, Device žude da se menjaju, kreativnost krasi Vage, Škorpije traže krivca u Lavu, Strelčevima ide s novcem, odlična energija za Jarčeve, Vodolije u konfliktu, Ribe optimistične. Ovo je dnevni horoskop za 08.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate motiv da zaradite nove povlastice. Bićete dovoljno u fokusu koji obećava veliki uspeh. Pomak koji vi pravite je odličan i nemate razloga da budete skeptični. Ponekad se sugeriše na povremeno prilagođavanje tamo gde niste dovoljno fleksibilni.

Ljubav: Imate šansu da upoznate osobu koja vam mnogo obećava, ali nije spremna da vam to ispuni. Imate jaku intuiciju i nećete biti iznenađeni nečijim postupcima.

Zdravlje: Imate dovoljno razloga da se osećate odlično.

BIK

Posao: Osobe u vašem okruženju su ključne za vaš uspeh pa, na neki način, i za neuspeh. Koliko ste otvoreni za saradnju, toliko ćete biti podržani u onome što trenutno radite. Ponekad ste malo više pod vatrom koja može da smeta kolegama, pa ćete povremeno morati da povlačite ručnu bez izuzetka. Potrebno je da balansirate energiju u svom okruženju.

Ljubav: Vaš ljubavni život može da ima bogat sadržaj. Sve zavisi od partnerovog raspoloženja i njegove podsticajne energije na mnoge stvari na koje niste računali da mogu da vam se dese.

Zdravlje: Zdravstvena slika vam nije loša.

horoskop-za-danas-mart-cvet
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Ukoliko imate bar malo preduzetničkog duha, možete biti na dobitku. Pokušajte da se bavite trgovanjem hartijama od vrednosti. Podstičite svoj talenat na kokretnom primeru koji vam pruža mnogo više koristi od klasičnih poslova.

Ljubav: Sve će vam biti lakše, ukoliko budete imali podršku partnera. Popričajte sa voljenom osobom i objasnite joj šta za vas predstavlja njegno prisustvo.

Zdravlje: Hronični bolesnici bi morali da idu redovno na kontrole.

RAK

Posao: Dovoljno ste ambiciozni da ste spremni da prihvatite veću poziciju. Vaši saradnici to uviđaju i pomalo vas kritički posmatraju. Pokušavaju čak i da vas kopiraju ali neće moći u tome da uspeju koliko vi u suštini možete i da dogurate.

Ljubav: Partner vas podržava i sugeriše da promenite neke odluke kako bi ubrzali korake do cilja. Nemate razloga za paniku. Imate dosta povoljne vibracije na emotivnom polju.

Zdravlje: Problemi sa digestivnim traktom.

Idi na sledeću stranu >

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
76 Shares
Share via
Copy link