Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 7. mart 2016. godine

Karmička ljubav za Ribe, Blizanci i Škorpija dobar spoj, Lav čuva leđa, Ovan u raskoraku, Devica preuzima kormilo, Rak više sreće nego pameti, Vaga spokojna, Jarac danas najbolji, zabrinjavajuće za Bika, Strelac ima genijalne ideje, zvezde uz Vodoliju.  Ovo je dnevni horoskop za 07.03.2016.

OVAN

Posao: Ukoliko ste neko ko je zadužen za finansije, može imati veći uspeh i dobiti zasluženu kamatu za svoj trud. Možete biti pozvani u ekskluzivni klub menadžera, kako biste uspeli da se dovoljno informišete o onome što trenutno radite.

Ljubav: Otežanja na strani ljubavi su ovaj put kulminirajuća, gde osećate teškoću kroz priču sa partnerom. Pokušajte da se kontrolišete u svakom slučaju.

Zdravlje: Danas ste raspoloženi.

BIK

Posao: Imate pomalo zabrinjavajuću situaciju na polju posla kojim se trenutno bavite. Ono što vam se plasira u vidu informacija je nešto što ste predviđali kao izuzetno lošu vest. Budite na distanci i dobro razmislite kome se poveravate.

Ljubav: Možete biti pomalo lošeg raspoloženja. Partner ne dozvoljava da njime manipulišete. Pokušajte da se osamite kako bi napunili baterije.

Zdravlje: Imate pojačano lupanje srca.

danasnji-horoskop-ljubavni-cvet
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Imate dve solucije, da se posvetite poslu od ranije ili da se preorijentišete na nešto potpuno novo. Imate osećaj da ono što imate da ponudite u novom poslovnom duhu može više satisfakcije da vam donese.

Ljubav: Škorpija je odličan izbor koliko se radi o osobi koja je nedavno ušla u vaš život. Ukoliko ste slobodni možete iskoristiti odlične aspekte na vašem polju ljubavi. Planirajte izlazak.

Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

RAK

Posao: Oni koji traže posao mogu da očekuju ugovor i novu šansu. Imaćete mnogo više sreće nego što bi očekivali. U samom poslu bi vam više žene pomagale u novim idejama, pa se možete osloniti na koleginice.

Ljubav: Jarac je odličan izbor i nemojte da bežite od svojih osećanja. Budite šeretski raspoloženi.

Zdravlje: Stomak vam je prilično slab.

Idi na sledeću stranu >

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link