danasnji-horoskop-ljubavna-pena
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 7. maj 2016. godine

Ovan raspoložen, Bik gubi novac, Blizanci se oslanjaju na Lava, Rak i Vodolija odlično sarađuju, Devica dobro zarađuje, Vaga rastrzana, Škorpiju očekuje prijatno iznenađenje, Strelac stabilan, Jarac napreduje na poslu, a Ribe se okreću konkretnim stvarima. Ovo je današnji horoskop za danas 07.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Možda ne uviđate trenutnu situaciju koja nije u vašu korist. Morate da se promrdate u vezi novih poslovnih aktivnosti, koje vam predstavljaju odličnu satisfakciju u finansijskom smislu. Bićete u odličnom raspoloženju bez većeg zadržavanja na starim segmentima.

Ljubav: Morate da razumete drugu stranu, jer povremeno se možete uhvatiti u koštac sa trenutnim partnerom koji vam donosi mnogo bolje emotivno dešavanje za neko vreme.

Zdravlje: Imate povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Povremene novčane oscilacije su ovaj put u većem gubitku. Poželeli ste više da investirate i da se družite sa uspešnim klijentima. Morate da budete svesni situacije u kojoj se trenutno nalazite, jer možete mnogo toga da postignete za kraće vreme.

Ljubav: Povremene emotivne promene su ovaj put na vašoj dobitnoj kombinaciji. Bićete malo u drugom fazonu kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Problem sa štitnom žlezdom.

april-nedeljni-horoskop-cve
pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Ne otkrivajte svoje poslovne poteze bez većeg razloga, jer neko može da ih preuzme od vaših saradnika. Imate dovoljno dobre aspekte za nešto više, ali samo ukoliko vi to želite. Niste sami u poslovnoj priči, koja vam se pruža u narednom periodu.

Ljubav: Jedan Lav je neko ko vam imponuje i možete da se oslonite kroz neko vreme na ovu osobu. Imali ste dovoljno dobar razlog da se povučete iz ove priče bar neko vreme.

Zdravlje: Problem sa disjnim organima.

RAK

Posao: Ukoliko budete sarađivali sa jednom Vodolijom neće izostati dugotrajna poslovna prilika. Morate da shvatitze da sami nećete moći da uspete, koliko se očekuje da se prilagođavate datoj situaciji, koja vam se pruža. Bićete čak i inovativni.

Ljubav: Imate motiv da se dobro zabavite i počnete da donosite odluke oko zajedničkog života, koji vam se nudi sa osobom, koja je sa vama već duže vreme u vezi.

Zdravlje: Isuviše ste osetljivi na nečiju kritiku.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share