horoskop-prolece-ljubav-suma
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 7. april 2016. godine

Ovan raspoložen, Bik ima svojih pet minuta, Blizanci se osamljuju, Raka privlači Jarac, tajna ljubav za Lavove, nova prilika za Devicu, Vagi finansijski dobitak, Škorpiji propada dogovor sa Ribom, Strelcu karmička ljubav, a Vodolija dezorijentisana. Ovo je današnji horoskop za 07.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko pokušavate da rešite pitanje privatnog posla imate odličan period da mnogo toga završite. Danas bar papirološki pokušavate da dovedete u red određena pitanja i da se sa pojedinim kolegama kosultujete oko daljeg toka poslovne situacije. Finansijski ne treba loše da stojite. Nadajte se i nekom poklonu ovaj put.

Ljubav: Možete da budete u odličnom raspoloženju, kada su emocije u pitanju. Ne morate da se žalite na prošle događaje, koliko vam se pruža nova šansa kada je osoba iz vašeg okruženja u pitanju.

Zdravlje: Raspoloženi ste.

BIK

Posao: Možete pokazati svoj karakter pomalo na oštar način danas. U toku narednog perioda, drugi vas doživljavaju pomalo neprijatno otvoreno, kada su povremena dešavanja na polju finansija u pitanju. Morate biti otvoreni za saradnju jer vam je takav opis radnog mesta.

Ljubav: Ukoliko imate nerazjašnjen problem kada su emotivni odnosi u pitanju, danas bi trebalo dosta toga da rešite bez većih problema. Imate svojih pet minuta, pa ih i iskoristite.

Zdravlje: Imate problem sa grlom.

danasnji-horoskop-posao-leptira
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Volite da se osamljujete. U tome vidite svoj mir i ne želite da otvarate svoje srce kada su u pitanju saradnici sa kojima provodite radno vreme. Ostaćete pomalo rezervisani u celoj priči jer smatrate da vam je ovo odličan odbrambeni stav kada su u pitanju sitni prekori od strane vašeg šefa.

Ljubav: Imali ste na neki način pomalo loš emotivni život, koji treba ovih dana da se popravi. Ukoliko ste sami, evo prilike koje nagoveštavaju trenutne planete kroz vaše polje ljubavi.

Zdravlje: Povremene glavobolje.

RAK

Posao: Pomalo ste razočarani onim što trenutno imate da pružite kao osnovni izvor prihoda. Uviđate da vam trebaju novine i promene, koje su neminovne, kada su vaše poslovne šanse u pitanju. Ne morate da dramite sve do onog trenutka kada se povede polemika oko promena koje su imperativne ovaj put.

Ljubav: Privlači vas osoba rođena u znaku Jarca. Niste preterano zadovoljni onim što imate, ali niste imuni na nečije udvaranje. Pokušavate da se dovedete u balans.

Zdravlje: Posetite lekara, jer vam treba detaljan sistematski pregled.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share