danasnji-horoskop-astro-zima
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 5. januar 2016. godine

Devica opet bez posvećenosti u ljubavi, za Vodoliju nova poslovna šansa, dok se Bik se povlači u tišinu, a Škorpija je željna razumevanja. Utorak je dan Marsa, ovo je dnevni horoskop za 5. januar 2016. godine.

OVAN

Posao: Mada osećate mali zamor ali vi zasigurno nećete posustajati. Imate nove ideje, ali ćete sa njima definitivno sačekati ovaj put jer ćete imati mogućnost da još malo razradite ceo plan i program za predstojeću sezonu.  Neke stvari će biti kvalitetnije kada se cela situacija malo stiša.

Ljubav: Osoba u znaku Bika je neko ko je pravi izbor pa se savetuje da na posao malo i zaboravite kako bi se opustili uz prijatnu osobu koja će vas pozvati na izlazak.

Zdravlje: Imate malu nervozu.

BIK

Posao: Neko može da vas izvede iz takta na način koji nije ni malo prijatan . Podsvesno ste neko ko izaziva otvorene sukobe na ovom polju pa se savetuje rad na sebi i svakako malo manje tenzičnih razgovora. Biće bolje da se držite starih zaduženja kako ne bi ispali iz koloseka sa nečim što ne treba da radite u ovom periodu.

Ljubav: Nećete imati vremena za neko intenzivnije druženje koliko za tišinu koja vam treba ovaj put.

Zdravlje: Pazite na glasne žice.

jednorog-horoskop-astro-zima
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Kolebljiva situacija pa i malo škakljivo pitanje u vezi sa poslom i finansijama. Nemate razloga za brigu osim kratkih ali malo lošije aspektovanih planeta koje daju ovakvu sliku. Niste vi krivi opvaj put pa nema razloga za veću brigu.

Ljubav: Jedan Lav i jedna Vaga su idealni za vas ovaj put i nemate razlog za velikim razmišljanjem.

Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao:  Pazite se odluka koje možete da donesete danas jer mogu biti dosta pogune na duži rok. Nećete imati dovoljno vremena da menjate mnogo toga pa se savetuje čak i da se ne donosi ništa novo. Bilo bi dobro da igrate po starim pravilima jer ćete tako biti na manjem gubitku.

Ljubav: Bilo bi dobro da izađete u slučaju da ste sami i da se dobro zabavite. Nemojte očajavati za nekim od ranije kako ne biste bili depresivni, jer se neko neće ni okrenuti za vašom patnjom.

Zdravlje: Manji psihosomatski problem.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share