danasnji-horoskop-cvece-ljubavi
Negativespace.co
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 4. mart 2016. godine

Ovan u trci, Bikovima je vreme za promene, Blizanci puni energije, Raka prati sreća, Lavovima potrebno više strpljenja, Device marljive, vreme radi za Vage, Škorpije se oslanjaju na intuiciju, više novca za Strelčeve, Jarac ozbiljan na poslu, Vodolije prizivaju prošlost, a Ribe tajnu ljubav. Ovo je horoskop za danas 4. mart 2016. godine.

OVAN

Posao: Bićete u većoj trci danas. Budite pažljivi jer je vaše polje tajni naglašeno i možete biti pomalo žrtva zato što imate stav da sve treba da kažete mada u suštini to ne treba baš tako. Neko bi mogao da vas zloupotrebi. Pokušajte realno da sagledate situaciju u kojoj ste trenutno.

Ljubav: Partner vam je pomalo paničar. Reaguje na svaku reč. Povremeno se osamljujte kako ne biste gubili vreme na nepotrebne razgovore.

Zdravlje: Višak energije koji imate možete da kanališete kroz vežbe koje vam se preporučuju.

BIK

Posao: Imali ste loš stav prema autoritetu. Vreme je da promenite nešto. Ovaj dan bi mogao da vas motiviše na stvari koje do sada niste radili ili ste ih konkretno propustili. Imate motiv da sve radite kvalitetnije, pa se nećete baviti temama koje vam ne doprinosem, u suštini, ničemu.

Ljubav: Imate odličnog partnera. Nemate zamerke osim što ponekad uviđate da nema dovoljno vremena za vas. Budite korektni i oprostite im. Imate vi svoje teme koje vam donose veću satisfakciju.

Zdravlje: Manji nazeb ne možete izbeći.

danasnji-horoskop-suncev-dan
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Dan je kao stvoren za aktivnsti koje odavno niste sprovodili. Bićete iznenađeni količinom energije koju imate. Pozitivne vibracije očekujte u svakom slučaju. Prijatelji koji vas okružuju su odlična podrška i pravi izvor zabave.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem slobodni, imate šansu da upoznate jednog Strelca koji bi vam bio odličan par za izlaske. Potrudite se da negde izađete.

Zdravlje: Posetite joga centar.

RAK

Posao: Vaša suptilna priroda ne dozvoljava da radite rutinski svoje zadatke. Pokušavate da iznesete kvalitet što više možete. Nećete se baviti prolaznim stvarima i kroz vreme ćete pokazati šta ste hteli da dokažete svojim postupcima.

Ljubav: Nećete ostati sami pa, iako se danas ne desi nešto konkretno, to ćete svakako da nadoknadite. Nemate čega da se plašite jer je sreća, ipak, na vašoj strani.

Zdravlje: Nemate veće zdravstvene probleme.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share