Ovan traži više, Biku treba strpljenje, Blizanci bez ideja, težak dan za Raka, Lav i Devica odlično sarađuju, Vaga ogorčena, Škorpija umešna, Strelac uplašen, Jarcu treba vreme, Vodolija rasterećena, a Ribe imaju loše iskustvo sa kolegom. Ovo je današnji horoskop za danas 04.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Ostajete pri svom stavu dosta tvrdokorno. Ne želite da menjate pravac kojim ste krenuli samo zbog činjenica koje vam ne znače nešto preterano mnogo. Želite jači finansijski status ovaj put.

Ljubav: Nemate nameru da se poistovetite sa napuštenom osobom. Imate dovoljno svojih prioriteta koji vam odvlače fokus ali toga ste bar svesni.

Zdravlje: Preporučuje vam se više sna ovaj put.

BIK

Posao: Bićete prinuđeni da se suočite sa činjenicom, koja će vam otvoriti jasan put kojim ste krenuli. Nije ni malo lako bilo zalaganje koje ste imali, ali bitan je kvalitet vaših aranžmana.

Ljubav: Ne morate da se laktate ili da dolazite zaobilaznim putem do jače emocije, koliko se savetuje da se povremeno strpite ukoliko ste sami.

Zdravlje: Imate upalu grla.

devojka-more-leto-horoskop-lav

BLIZANCI

Posao: U novcu ne oskudevate koliko u idejama koje trenutno nemaju jaču potporu za ono što lično želite da sprovedete kao dobitnu kombinaciju. Ostajete pri svom zadatku koji trenutno imate bez obzira kakav je.

Ljubav: Privlače vas mlađe osobe. Izuzetno dobra energija, koju možete da očekujete u narednom periodu vam nosi nešto posebno.

Zdravlje: Bavite se više fizičkom aktivnošću.

RAK

Posao: Ukoliko ste novi na polju posla ne dopustite da vas nešto tek tako demorališe kada su međuljudski odnosi u pitanju. Neko se ne slaže sa vašim mišljenjem ovaj put. Budite iskreni prema sebi bez izuzetka.

Ljubav: Partner vas ne razume u potpunosti, kada su emocije u pitanju. Ostaćete uskraćeni za nečije razumevanje ovaj put.

Zdravlje: Imaćete pomalo težak dan.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here