Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 4. januar 2016. godine

Vodolija pred poslovnim procvatom, Rak je bavi poslom više nego emocijama, Strelca sustiže talas obaveza, a Blizanci su ovaj put žrtveni jarac. Devica u teškoj blokadi, a Lav u ljubavnom slepilu. Novu nedelju počinjemo danom Meseca, a ovo je dnevni horoskop za ponedeljak, 4. januar 2016. godine.

OVAN

Posao: Za neku situaciju koja se danas protežira ste mislili da je izuzetno benigna ali delimično niste u pravu. Prljavi poslovi mogu da isplivaju na površinu i da se ispolje jako loši aspekti po pitanju zaposlenih. Više bi voleli da se prebacite na drugo radno mesto ili da izbegnete celu situaciju koja vam se plasira.

Ljubav: Jedan Strelac ili drugi Ovan su vas prmetili i pozvaće vas na jedan randevu, pa se na vreme opredelite sa kim bi proveli ugodno posle podne.

Zdravlje: Solidno, bez većih problema.

BIK

Posao: Velika promena vam kuca na vrata. Da li je to ono što ste priželjkivali vreme će pokazati. Neki predstavnici vašeg znaka mogu biti u jako lošem položaju zbog loše odluke i da imaju problem sa voljom u daljem radu jer su pali sa konja na magarca. Raniji saveti su vas upozoravali na ovo.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Device vam se udvara odavno pa se prilagodite ovoj situaciji kako bi proveli izuzetno dan.

Zdravlje: Problemi sa štitnom žlezdom zbog sve većeg psihičkog pritiska.

horoskop-mesec
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Koliko god da se trudite da izgladite celu stvar, vi ste ovaj put žrtveni jarac. Nećete se predati, ali postoji mogućnost da ovde preterate. Ne dozvolite da se cela gužva napravi oko vas samih.

Ljubav: Koliko para toliko i muzike na polju ljubavi. Ako se ne budete u toku dana videli sa osobom sa kojom ste u vezi, možete ostati uskraćeni za lepo druženje i da voljenu osobu prepustite suparniku.

Zdravlje: Čuvajte se pucanja, nervi su vam dosta tanji nego obično.

RAK

Posao: Iako ste u celoj priči prisutni i duhom i telom to ne menja činjenicu da ste spremni na nove poslovne izazove. Lako menjate svoja zaduženja jer mislite da zaslužujete više od onoga što trenutno dobijate. Sa nekim ljudima iz kolektiva dolazite u sukob zbog ovakvog stava, ali ste neko ko je malo više tvrdoglav ovaj put.

Ljubav: Emocije su vam u drugom planu. Takvo stanje vam odgovara i nećete se preterano ovom temom baviti još neko vreme, kako biste raščistili situaciju na poslovnom planu.

Zdravlje: Danas ste razdražljivi.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

111 Shares
111 Shares
Share via
Copy link