danasnji-horoskop-obala
Pixabay ©
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 4. februar 2016. godine

Sjajan dan za Škorpije, Lav bez podrške, Blizanci briljiraju, nade Device se ruše, Strelac u ljubavnoj priči, Ribe usporene, Vage previše oprezne, Ovan bez ljubavi, Bikovi među hladnim pogledima, Jarčevi ginu za cilj, a Vodolija na gubitku. Ovo je horoskop za danas, 04.02.2016.

OVAN

Posao: Mislite da su na vašem zadatku naglašene samo prazne priče oko onoga što vam se sprema kao zadatak. Neke stvari ćete na neki način promeniti u toj meri da ćete morati dovoljno dobro da se pripremite za nove izazove. Ne dozvolite da imate problem sa solarnim pleksusom ovaj put.

Ljubav: Ovu temu ćete na neki način zaobići. Bavićete se samo konkretnim stvarima u životu. Nećete moći da se dovoljno opustite na neki način.

Zdravlje: Malo ste pod pritiskom pa proverite krvnu sliku.

BIK

Posao: Mislite da ste na krivom putu i da se vode prazne priče na nekom nivou koji vama definitivno ne odgovara. Imate i dovoljno intuicije da ne razmišljate baš toliko negativno jer ste svesni da vas nešto štiti. Budite samo oprezni na nekim segmentima koji su kritični što se vaših finansija tiče.

Ljubav: Situacija koju trenutno imate nije nešto baš povoljna jer ste uvideli da vas partner gleda malo hladnijim pogledom. Niste navikli na sitne provokacije koje osećate na koži trenutno.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

dnevni-horoskop-bik-ovan-devica
Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Vaš stav po pitanju radnih zadataka je na nivou, ali neko ne odobrava tako nešto jer ste isuviše dominantni na segmentu kojim toj osobi pravite veliku senku. Možda je najbolje da se povučete na vreme jer vam ne ide u prilog ono što se trenutno uviđa kroz kolegijalnost.

Ljubav: Imate pravo da se opustite. To će ovaj put da vam omogući nova osoba na pomolu. Jarac bi mogao da bude odlična prilika za tako nešto bez izuzetka.

Zdravlje: Problematika oko grudnog koša može da se nastavi.

RAK

Posao: Nećete još  uvek menjati posao koji imate sve dok ne završite ono što morate. Uslov je da što pre dovedete do kraja operacije koje imate da biste na miru otišli. Na polju posla imate šansu da se odlučite za inostranstvo bez izuzetka. Možda je problem oko sitnica papirološke prirode koje ćete srediti u najkraćem roku.

Ljubav: Osoba od ranije bi mogla da vam se približi, ali na neki način vi odbijate taj susret jer neko je sa razlogom bivši. Ne želite da prolazite kroz vatru koju ste već osetili na svojoj koži.

Zdravlje: Nemate većih problema.

Idi na sledeću stranu >>>

Luftika

Share Tweet Share Share Follow