danasnji-horoskop-suncev-dan
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 31. januar 2016. godine

Škorpija srećna, Vodolija zaljubljena, Ribe deprimirane, Ovan i Vaga u osami, Bik hladnokrvan, Blizanci rastrojeni, iznenađenje za Jarca, Rak u rutini, Lav potreban predah, a Devica vaga.  Ovo je horoskop za danas, 31.01.2016.g.

OVAN

Posao: Dovoljno ste radili i red je da odmorite. Budite strpljivi u svojim namerama kako bi na jedan solidan način uspeli da se domognete boljeg radnog mesta koje ste odavno razmatrali kao potecijalnu mogućnost.

Ljubav: Umete dovoljno da se osamite da vas partner uopšte ne zanima. Pokušajte da spustite loptu na nekom nivou kako biste napravili kompromis.

Zdravlje: Pazite se nazeba.

BIK

Posao: Hladnokrvno donosite odluke. Naravno, to ume da smeta osobama u vašem okruženju jer ne znaju šta ćete sledeće doneti kao ključnu stvar u poslu kojim se bavite. Budite uvereni da ste ipak na pravom putu.

Ljubav: Imate dovoljno razloga da se bavite meditacijom kako biste svoje misli doveli u red. Partner ima veliki uticaj na vas.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

ljubavni-horoskop-nedeljni-pixabay
© pixabay

BLIZANCI

Posao: Imate dovoljno dugova da ćete morati da se na neki način dogovorite oko njihove isplate u što kraćem period. Rokovi vas pritiskaju i ne znate kome da se obratite. Na neki način ste i sami krivi za situaciju koja je nastala.

Ljubav: Emotivno ste prilično rastrojeni. Imate dovoljno argumenata koji govore u prilog da ste u vezi sa pogrešnom osobom.

Zdravlje: Proverite kod lekara rad bubrega.

RAK

Posao: Dovoljno te uigrani kroz posao da su vam aktivnosti postale rutinskog karaktera. Bilo bi dobro da se odmorite dovoljno kako bi napunili baterije, jer vas očekuje malo teži period.

Ljubav: Imate odličnu priliku da upoznate zanimljivu osobu koja vam se već duže vreme sviđa.

Zdravlje: Imate problem sa hormonima.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share