dnevni-horoskop-ljubav-svetlosti
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 3. mart 2016.

Ribe na trnovitom putu, Devica u poslovnoj blokadi, Ovan bez trzavica, Vaga dežurni krivac, Bik blizu svađe, Škorpija istrčava pred rudu, Blizancima potrebno strpljenje, Jarac i Strelac u poslovnoj saradnji, Rak i Lav u kombinaciji, šansa za Vodoliju. Ovo je horoskop za danas, 03.03.2016.

OVAN

Posao: Pomalo ste tužni zbog vesti koja vam je stigla. Imali ste drugačije mišljenje o saradnicima. Neko bi mogao da vas razočara pa se pripremite na ono što vam zvezde poručuju. Ne dozvolite da vas neko iznervira pa da izgubite takt.

Ljubav: Trenutno ste sa osobom, kaja vam na neki način imponuje. Bićete u prijatnom društvu, u svakom slučaju. Nemate ljubavnih trzavica, danas.

Zdravlje: Moguće da ćete imati povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Radite za nešto sitniji novac, koji ste već u suštini potrošili. Nećete očajavati jer imate nečiju podršku. Prijatelji vam mogu sugerisati da promenite trenutne poslovne aktivnosti pa ih poslušajte.

Ljubav: Nemate vremena za ljubavne avanture, danas. Ovo važi za one koji su slobodni, međutim kada su u pitanju bračne struje, pazite se iznenadnih svađa, kao i netrpeljivosti od strane partnera.

Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

danasnji-horoskop-cvece-ljubavi
Negativespace.co

BLIZANCI

Posao: Neko od kolega vam je na usluzi i neće dopustiti da se osećate loše zbog neurađenog posla. Imate sjajne aspekte, koji vam poručuju da se malo stišate i strpite u svom radu. Biće sve u redu, ukoliko poslušate savet koji aspekti imaju da vam kažu.

Ljubav: Namere partnera nisu jasne. Još uvek se bori sa svojim problemima dok vas zaobilazi zbog posla kojim se bavi. Slobodni bi mogli da izađu i sretnu možda, značajnu osobu.

Zdravlje: Pluća su vam loše postavljena.

RAK

Posao: Sugestije poslovnih partnera bi mogle da vam se isplate, ukoliko budete pažljivo slušali. Ne treba da se preispitujete pa donosite zaključke. Budite dovoljno hrabri za nove poteze jer mogu da vam se isplate. Budite skloni riziku.

Ljubav: Lav je odlična kombinacija koja vam se može desiti. Otvorite svoje srce za nove ljubavne avanture pa će se nešto konkretno desiti.

Zdravlje: Nije loše za sada.

Idi na sledeću stranu >

Luftika

Share Tweet Share Share Follow