mesecni-horoskop-mart-2018
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 3. jun 2016. godine

Ovan raspoložen, Bik i Devica u ljubavi, Blizanci bez uspeha, Rak bez emocija, Lav uživa, Ribe motivisane, Jarac pozitivan, Vodolija uporna, Devica ne samuje, briga za Vage, Škorpiju iritira partner, sreća za Strelca. Ovo je današnji horoskop za 03.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Bićete u odličnom raspoloženju da nešto novo pokrenete, bez izgovora. Na ovu priliku ste dosta dugo čekali, pa je došlo vreme da se malo bolje upoznate sa daljim tokom rada.

Ljubav: Ne nameravajte da opet upadnete u lošiju energiju samo zato što niste dovoljno dobro sagledali sve činjenice, koje su vam sa razlogom plasirane.

Zdravlje: Vodite zdrav i aktivan život.

BIK

Posao: Saradnici su vam desna ruka, koji vam donosi mnogo bolju zaradu. Vi ste možda u fokusu sa sporednom odlukom, koja vam je povoljnija nego inače. Umete da cenite nečije mišljenje i možete da osetite odličnu vibraciju, upravo danas.

Ljubav: Dovoljno ste zaljubljeni u jednu Devicu da vam neće teško pasti zajednički izlazak ukoliko budete imali isuviše obaveza.

Zdravlje: Pazite se naglih pokreta.

horoskop-devojka-u-gradu

BLIZANCI

Posao: Možete da se nadate bonusu, koji vam pomaže da izgurate sa nagomilanim troškovima. Volite da sve ide onako kako ste već pokušali da postavite već pre nekoliko, ali nije baš uspevalo u većoj meri.

Ljubav: Pokušavate da se izborite za svaki poljubac, jer vi smatrate da je u tome čar izazova, jer nećete ostati bez ispunjenih emocija. Očekujte solidnu situaciju.

Zdravlje: Vaša cirkulacija trenutno nije loša

RAK

Posao: Bez obzira na sve probleme vi i dalje plivate u solidnim finansijskim prilivima, koji vam donose novi vid satisfakcije. Volite da živite visoki stil. Uspevate u tome do neke granice.

Ljubav: Niste nešto isuviše emotivni danas. Umete da izrazite tek tako samo poštovanje prema osobi pored vas. Strpite se kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Pokušajte da se više rekreirate.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share