Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 29. decembar 2015. godine

Kod Blizanaca ljubav na pomolu, Rak bezglavo hrli u tajnu vezu, Lavu ego ne dopušta spontanost ni akciju, Vaga između sitnog dobitka i karmičke ljubavi. Devica u besmislenoj svađi oko sitnica, a vodolija ovaj put bez izbora. Utorak je dan Marsa, a ovo je dnevni horoskop za 29. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Segment finansija je ovaj put na jednom testu izdržljivosti. Imaćete dovoljno izazova da se sa saradnicima dogovorite oko bitnih poslovnih aktivnosti jer ćete biti u prilici da dobijete više nego obično. Što se tiče ljudi oko vas u ovoj poslovnoj priči, može da se desi da neko od njih pokaže svoje pravo lice i pokuša da izmanipuliše ostale u grupi.

Ljubav: Ne verujte jednoj Škorpiji koja nije dobar izbor jer se može desiti da vam obećano i ne ispuni. Jedan Lav je daleko bolja prilika za vas naravno ako ste slobodni.

Zdravlje: Krajnje je vreme da se ozbiljno pozabavite sa ovom temom. Sistematski je neminovan.

BIK

Posao: Konkurencija će učiniti svoje. Niste na vreme mislili o eventualnim posledicama na koje ćete tek u narednom periodu obraćati pažnju. Zbog propuštenih akcija imaćete malo problematičnu situaciju sa finansijske tačke gledišta. Nemojte se suzdržavati u nameri da ipak uzmete stvar u svoje ruke i popravite ono što može.

Ljubav: Možda budete birali između dva partnera pa se sigurno u izbor uključuje i intuicija. Imaćete osećaj iz stomaka ko je onaj pravi.

Zdravlje: Neke problematične stvari ćete rešavati radikalno.

BLIZANCI

Posao: Imaćete odlične ideje u vezi jedne poslovne saradnje sa osobom rođenoj u znaku Lava. Možete da se oslonite na ovu osobu jer je izuzetno posvećena svojim aktivnostima. Vama svakako treba ekspert u oblasti kojom se bavite. Ne dozvolite da vaš pogled na nešto novo propadne zbog stava da je sve u redu za sada i da vam promena ne treba. Poslovi koje ste vosili na jedan način sada se brišu. Neminovno je uvođenje nečeg novog.

Ljubav: Možda ovaj put više mislite na osobu koja je blizu vas nego što ćete se potruditi da nešto po tom pitanju uradite. Ljubav na pomolu ali promena stava je nešto što vi u suštini i ne želite.

Zdravlje: Moguće da ćete imati problem sa kostoboljom i sa reumom.

horoskop-ribe-karakteristik
pixabay.com©

RAK

Posao: Dan je odličan na ovom segmentu pa se potrudite maksimalno da iskoristite date aspekte koji se projektuju kroz jednu benefčnu energiju. Budite bez brige što se rezultata tiče jer i onako imate zaštićeno polje finansija. Kroz razgovor sa osobom rođenom u znaku Blzanca nosi nove poslovne ideje pa se potrudite da što više ulažete napor u interakciju sa ljudima iz oblasti kojom se bavite.

Ljubav: Ako ste zauzeti ne dozvolite sebi da imate tajnu ljubavnu vezu kako bi dokazali da možete sve pa čak i ono što se ne sme. Možete ostati kratkih rukava. Neko sve ovo posmatra. Neće možda prećutati ono što je uvideo.

Zdravlje: Oprez sa slatkišima.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link