dnevni-horoskop-planina-ljubav
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 28. mart 2016.

Škorpija i Lav u prijateljstvu, Bik zanesen, šansa za Vodoliju, Devica utabanom stazom, Blizanci bez motiva, Vaga zaljubljena, Rak nepažljiv, Strelac na mukama, Ribe opterećuje mašta, Ovan ne prima savete, a Jarac čeka svojih 5 minuta. Ovo je horoskop za danas, 28.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Još ste u staroj priči. Ne želite preterano da menjate ono što ste do sada radili. Predloge vašeg saradnika ovaj put nećete prihvatiti, jer smatrate da niste spremni na veće promene koje ćete planirati, ipak nešto kasnije.

Ljubav: Partner sa kojim ste trenutno u vezi može biti pomalo letargičnog raspoloženja. Ne savetuje se da se postavite drugačije od predloga koji vam se nudi sa partnerove strane.

Zdravlje: Kostobolja može biti učestala.

BIK

Posao: Ukoliko ste pomalo lošeg raspoloženja nema potrebe da očajavate. Imaćete veći motiv da se radujete trenutno onome što može da vas obraduje. Ukoliko ste od ranije pokrenuli pitanje jedne poslovne situacije, koja nije zaživela, nadajte se obnovi starog ugovora.

Ljubav: Primećujete, krišom ponašanje jednog Jarca. Naslućujete vulkan u nečijim očima, pa ste pomalo poneseni ovom energijom. Možete imati prijatno iznenađenje na polju emocija, upravo danas.

Zdravlje: Problem sa povišenim krvnim pritiskom je nešto što vam remeti dan.

horoskop-danas-lavanda
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste imali dogovor sa saradnicima, on može da padne u vodu. Saradnici su zauzeli kolebljiv stav i ne žele da se pokažu u dobrom raspoloženju. Pokušajte da zauzmete stav lidera, koji može da izgladi odnose. Diplomatsko rešenje vam donosi bolje odnose.

Ljubav: Nemate dovoljno motiva da se da se danas bavite ovom temom koliko ste spremni da se ne mešate u partnerove opaske na vaš račun.

Zdravlje: Danas ste pod tenzijom.

RAK

Posao: Neko može da vam pokvari plan. Ukoliko se budete družili sa jednom Škorpijom ne savetuje se da potpisujete ugovore sa tom osobom. Budite na starom zadatku dovoljno skoncentrisani.

Ljubav: Tajna ljubavna veza sa jednim Bikom je možda, već odavno trebalo da se okonča. Budite pažljivi koga birate za partnera.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share