Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 28. januar 2016. godine

Blizanci, Vaga i Škorpija lideri u biznisu, Raka vodi intuicija, Lav opušten, Devica nepažljiva, Strelca čeka put, Jarac pobeđuje stavom, Vodolija nailazi na prepreke, a Ribe i Bik na podršku, dok je Ovan pod pritiskom. Ovo je horoskop za danas, 28.01.2016.

OVAN

Posao: Možda ste pod pritiskom kako da neke stvari privedete kraju, ali ćete sigurno naći odličan put razrešenje za trenutnu situaciju koju imate. Neko je spreman da vam pomogne na neki način. Slobodno se opustite kako bi imali odlične rezultate na polju finansija jer vi to zaslužujete.

Ljubav: Neko vam prenosi dezinformacije za vašeg partnera koje nisu baš prijatne. Niste slutili koliko može da dovede neka bezazlena situacija i vi ne možete da se dovoljno fokusirate na nešto realno.

Zdravlje: Čuvjte se gripa.

BIK

Posao: Gradili ste ono što se od vas tražilo. Možda je došao period da se nešto više pitate za sopstvene greške ili pobede. Budite dovoljno dobro uposleni i nećete imati veće greške na putu ka uspehu.

Ljubav: Neko je uz vas, ali vi kao da ne primećujete sve to. Buite fleksibilniji i ne dozvolite da vam stvari izmaknu kontroli.

Zdravlje: Osetljivo vam je grlo.

dnevni-horoskop-ljubavni-par
Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Imate odličan instinkt za biznis. Možete pomoći celoj grupi u poslu jer ste neko ko odlično kanališe između ljudi na nekom nivou koji odgovara svima zaposlenima. Jednostavno imate taj liderski dar na nekom zadovoljavajućem nivou.

Ljubav: Osoba sa plavom kosom je idealan partner bez razmišljanja. Imate dovoljno dobre razloge da se spojite bez većih problema.

Zdravlje: Imate dovoljno dobre aspekte da se ne uviđa veći problem.

RAK

Posao: Intuitivno osećate da se nešto veliko menja i da ste tek na nekom nivou obavešteni. Nećete dozvoliti površnost i spremni ste da se borite do kraja za pravdu koju želite. Možete biti prvi u timu koji je ovo uočio pa da i ne budete imali baš veću podršku.

Ljubav: Nemate baš vremena za neka dešavanja na ovom segmentu osim ako se ne prodrmate i ne budete izašli negde da se zabavite.

Zdravlje: Stomak vam je osetljiv na promene.

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link