Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 28. decembar 2015. godine

Ovan samo gubi vreme, za Devicu konačno malo opuštanje, Vaga pred iskušenjem fatalne ljubavi, a Vodolija može da pruži šansu onom ko je zaslužuje. Danas je ponedeljak, dan Meseca, a ovo je dnevni horoskop za 28. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Nova šansa na pomolu jer ste dovoljno dugo donosili odluke u vezi posla kojim bi se bavili na duže staze. Imaćete podršku jedne Škorpije pa se slobodno oslonite na predstavnoke ovog znaka kako bi imali vetar u leđa na kvalitetan način jer ove osobe mogu da vas uvedu u posao u kome se i same dobro inkorporiraju.

Ljubav: Malo gubite vreme sa osobom koja ne zavređuje pažnju. Možda bi bilo dobro da nešto konačno promenite na planu ljubavi.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

BIK

Posao: Nemojte ulaziti u poslove sa osobom rođenom u znaku Lava jer zbog njihovog ega cela priča o poslovanju može da potone. Ovo su osobe koje će ići i glavom bez obzira što se oko trenutnog projekta tiče. Možete uspeti ali ovaj put više u solo priči. Nemojte se bespotrebno vezati.

Ljubav: Izuzetno dobra energija se nazire u ovom području kod vas i savetuje se da ako ste slobodni uđete u vezu možda čak sa nekim od ranije. Jedan Jarac je odličan izbor.

Zdravlje: Ako imate tegobe posavetujte se sa lekarom jer nešto može da se iskomplikuje.

horoskop-za-danas-solja-caja

BLIZANCI

Posao: Neprijatna situacija oko poslovne odluke. Možete u jednom trenutku uvideti da stvari ne izgledaju onako kako ste se dogovorili sa svojim saradnicima. Možete upasti u neprijatnu situaciju naročito zbog jedne osobe koja nije sigurna u svoje sposobnosti. Ovaj put zaobiđite sve što vas koči u daljem razvoju.

Ljubav: Osoba u znaku Bika može da bude potencijalni partner pa i vi se malo otvorite na tom putu naravno ako ste slobodni. Za one zauzete važi pravilo da je strpljen spašen. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave.

Zdravlje: Malo ste nervozni zbog situacija na koje niste računali.

RAK

Posao: Na poslu imate zaštitu u prvom delu dana dok ne uhvatite aspekt Plutona koji nagoveštava neočekivanu promenu. Moguće da ćete biti spremni da se spajate sa ljudima iz inostranstva kako bi neke poslove završili i proširili svoj. Nemojte se ustručavati da nešto lično pokrenete kako bi bilo ste bolje poslovanje i naravno sve veci novčani priliv.

Ljubav: Jedna Riba je pravi izbor na vašem polju emocija. Možete biti sigurni u emocije svog partnera i nararavno da više uživate u trenucima gde ste na sedmom nebu ovaj put.

Zdravlje: Moraćete radikalno završavati neka pitanja vezano za vaše zdravlje kako se problem ne bi širio.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link