Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 27. januar 2016. godine

Devica skromna, dupla nevolja za Vagu, Škorpija nezadovoljna, Strelac na ceni, Jarac pobeđuje upornošću, strast kod Vodolije, Ribe motivisne, Ovan umoran, Bik emotivan, Blizanci napeti, Rak u raskoraku, a Lav robuje egu. Ovo je horoskop za danas, 27.01.2016.g.

OVAN

Posao: Na neki način ste se dovoljno angažovali da se primećuje profesionalni zamor na koji niste računali. Bićete dovoljno obazrivi sa novim aktivnostima a možda ih ostavite za neki drugi put. Niste daleko od dobre odluke. Na neki način dovoljno intuitivno umete da se izvučete iz posal koji vam ne donosi baš neku satisfakciju.

Ljubav: Malo ste se povukli iz cele igre na neki način. Bićete raspoloženi kasnije da se otvorite na ovom polju.

Zdravlje: Solidno

BIK

Posao: Morate više da pratite trendove koje imate na raspolaganju kako bi na vreme odigrali svoj ples na poslovnom podijumu. Imate možda loše savetnike pa je došlo vreme da otvoreno popričate sa njima.

Ljubav: Vaša priroda je dovoljno emotivna da se nećete baviti neemotivnim partnerima pa ćete biti spremni na promenu na neki način.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

horoskop-aurora-borealis
Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Dosta dobra saradnja na polju inostranstva koju ćete ovaj put dovoljno dobro unovčiti bez izuzetka. Uspeh naravno neće izostati pa se savetuje da se dovoljno dobro posavetujete dodatno sa stručnjacima kako bi ovo bio posao na duže vreme.

Ljubav: Vodolija je odličan izbor i potrudićete se da je iznenadite na jedan pozitivan način. Partner ume da vas ceni.

Zdravlje: Napeti ste pa se opuštajte uz muziku.

RAK

Posao: Obavljate aktivnosti na jedan rutinski način. Tempo vam ne odgovara i imate osećaj da vam treba promena na velikom nivou. Unajmićete stručnjaka koji će vam objasniti gde grešite i šta bi bilo dobro da uradite po tom pitanju. Finansije mogu da trpe zbog vaše neodlučnosti.

Ljubav: Isuviše ste emotivni da nema razloga da se bavite ovom temom ako nemate uviđavnog partnera. Neko je pored vas ali ne zaslužuje da tu i bude.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
61 Shares
Share via
Copy link