april-horoskop-cvet
http://img12.deviantart.net/
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 26. mart 2016. godine

Ovan razočaran, Bik žrtva, povređena sujeta Blizancima, Rakovi opušteni, Lavu više novca, partner podržava Devicu, Vaga u dobrom periodu, Škorpija napeta, Strelac pakuje kofere, Jarac u kešu, Vodolija pod stresom, a Ribe čekaju bolji dani. Ovo je današnji horoskop za 26.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Vaš trenutni cilj vas vodi u pogrešnom pravcu, jer imate motiv da se mnogo iscrpite. Budite malo fleksibilniji kada je u pitanju vaša radna sredina. Neko od vaših kolega vam može pomoći bez izuzetka.

Ljubav: Osoba pored vas je sklona flertu, pa ste pomalo razočarani u ono što uviđate. Ne dopuštajte sebi da vas neko manipuliše. Presecite neke stvari na vreme.

Zdravlje: Povišen pritisak.

BIK

Posao: Možda uviđate isuviše rutine kada su poslovi koji radite u pitanju. Ne dopuštate sebi veći komfor, jer ste spremni da se odreknete nekih stvari zbog sopstvene porodice. Prihvatate ulogu žrtve ovaj put.

Ljubav: Partner vas podržava kada su vaša očekivanja u pitanju. Umete da se postavite na pravi način u trenucima, koji vam mnogo znače kada ste zajedno.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

Horoskop Ovan
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: U suštini ste neko ko brzo sprovodi svoje želje u stvarnost. Put kojim ste krenuli vam donosi neku vrstu satisfakcije u smislu da ono što poželite možete i da ostvarite. Niste na gubitku ukoliko pomalo usporite sa donošenjem odluke kada su akcije u pitanju.

Ljubav: Ukoliko vam se sviđa jedna Škorpija, pazite se oštrih reči upućenih toj osobi jer možete da budete povređeni kada je vaša sujeta u pitanju.

Zdravlje: Nemate više razloga za brigu kada je vaše zdravlje u pitanju.

RAK

Posao: Imate dosta zamršenu situaciju na polju posla i ne dozvoljavate da vam se neko meša u segment gde ste do skoro važili za pravog eksperta. Imaćete povremeno ukalupljenu situaciju zbog Sturna koji ne dozvoljava da se elegantno i opušteno ponašate.

Ljubav: Ukoliko vam je stalo do neke osobe ne dopustite da vam vreme prođe bez konkretnog cilja ovaj put. Budite otvoreni u priči.

Zdravlje: Solarni pleksus vam je loše postavljen.

Idi na sledeću stranu >

Luftika

Share Tweet Share Share Follow