Ozbiljna ljubvna priča za Ovnove, Bik u provodu sa Strelcem, izuzetne poslovne mogućnosti za Blizance, Rak u dobrom periodu, Lav zamišljen, Škorpija odličan izbor za Devicu, Vaga nestrpljiva, Škorpija puna očekivanja, Strelcu sve ide od ruke, Jarac traži veću zaradu, Vodolije u flertu, a Ribe odlično raspoložene. Ovo je današnji horoskop za 24.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Novac koji ste počeli da trošite ne donosi vam ništa dobro. Vi u suštini trošite mnogo više, čak ste spremni i da ga uložite, ali u nerentabilne poslove. Doduše, imate dobar stav koji vam daje nove mogućnosti kada su nove ideje u pitanju.

Ljubav: Sunce vam donosi ozbiljnu ljubavnu priču. Ukoliko se već nešto nije desilo značajno na ovom segmentu, očekujte zanimljiva dešavanja gde možete da se ostvarite na emotivnom planu.

Zdravlje: Moguć problem od ranije.

BIK

Posao: Neko iz porodice vam je velika podrška, kada su u pitanju finansije. Ne morate da brinete u svakom slučaju, koliko se možete upustiti u nove izazove. Na putu ste da ostvarite svoje ciljeve i da vas to ne remeti što se toka tiče, kojim ste krenuli da realizujete nešto bitno. Možete imati dovoljno novca koji vam donosi veliku satisfakciju.

Ljubav: Očekujte nešto veliko na ovom polju kada je u pitanju osoba rođena u znaku Strelca. Možete da planirate zajednički provod.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

horoskop-bik-april
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Očekujte izuzetne poslovne mogućnosti. Ukoliko vam neko duguje novac možete da ga vratite upravo danas. Novca bi trebalo da bude u izobilju, pa se ne nervirajte oko finansija, jer za tako nešto nemate potrebu. Dobro cirkulišete na putu do boljih partija.

Ljubav: Venera vam poručuje veliku promenu i vi u tome odlično plivate. Nećete posustajati kada je u pitanju osoba na koju konstantno mislite.

Zdravlje: Više fizičke aktivnosti praktikujte.

RAK

Posao: Imaćete izbor kada je u pitanju poslovna prilika jer ste spremni da kombinujete metode od ranije kroz koje možete da zaradite dovoljno novca. Na neke situacije ne možete u većoj meri da računate koliko se preporučuje lakši pristup uz ono što već imate. Ne treba da očajavate ukoliko vam se desi poneki propust.

Ljubav: Bićete u savršenom balansu kada su u pitanju vaše konkretne stvari na koje ste računali bez većeg angažovanja. Ukoliko ste sami ne očajavajte jer slede prijatni događaji po tom pitanju.

Zdravlje: Nemate loš dan.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here