Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 24. decembar 2015. godine

Kada bi se Devica prepustila intuiciji, mnogo više bi dobila, a za Vagu avantura na pomolu. Kod Vodolije iz prikrajka vreba sudbinska priča, a kod Strelca tajna ljubavna veza. Danas je četvrtak, dan Jupitera, a ovo je dnevni horoskop za 24. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao:  Jedna velika poslovna šansa je na pomolu ovaj put pa bi bilo dobro da se što više integrišete na tom polju kako bi dobili satisfakciju. Šefovi će vas izuzetno hvaliti jer će uvideti vaš trud i zalaganje koji će ovaj put biti na nivou. Ovaj put se vredi poruditi.

Ljubav: Mala ljubavna blokada zbog neproverenih stvari pa se savetuje da se dovoljno otvorite kako bi tačno znali na čemu ste.

Zdravlje: Možete dodatno da se iscrpite.

BIK

Posao: Pripremite se na malo radikalnije gledanje na stvari ovaj put jer ćete iz jednog stanja ušuškanosti ući u potpuno drugačiji protokol bez izgovora. Neke poslovne situacije neće biti u duhu vaših interesa već ćete motari da stanete ispred celog kolektiva.

Ljubav: Možete se zabaviti sa jednom Škorpijom koja ima velike naklonosti prema vama pa se savetuje jedan večernji izlazak u dvoje.

Zdravlje: Pazite se povreda.

horoskop-bik-astro
pixabay.com ©

BLIZANCI

Posao: Mučno stanje na poslu. Imaćete jednu dozu stresa mada ste neko ko odlično drži stvari pod kontrolom pa je i ova put na testu vaša izdržljivost. Nemojte da se predajete jednom loše ustaljenom sistemu jer doćiće vreme kada ćete se vi više pitati upravo zbog vaše originalnosti.

Ljubav: Jedna Devica i Škorpija misle na vas. Intrigantni ste im dovoljno da će vas pozvati na jedan korzo. Neće vam se ništa loše desiti ako i pristanete da izađete.

Zdravlje: Moguće glavobolje.

RAK

Posao: Manje promene će vam dobro doći jer ste se malo umorili od rutinskih zadataka pa ćete i ovaj put računati na podršku kolega koji će vam nesebično pomoći u celoj priči. Jedan kvalitetno urađen zadatak će se naravno i nagraditi jer ste imali izuzetan doprinos celoj poslovnoj situaciji.

Ljubav: Jedan Lav bi mogao biti pravi izazov, ali pod uslovom da je slobodan. Nećete tolerisati nečije bahaćenje jer ćete smatrati da zaslužujete bolje.

Zdravlje: Čuvajte stomak.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link