Strelac miljenik, Ovan pod teretom, Vodolija požrtvovana, Bik pod sumnjom, Ribe u minus fazi, Škorpija napreduje, Blizanci okupirani poslom, Vaga realna, Rak sentimentalan, Lav igra na iskustvo, a Jarac pomaže Devici. Ovo je horoskop za danas, 23.02.2016.

OVAN

Posao: Povremeno se brinete kako će sve da se završi. Ne možete da se opustite ni na tren. Pokušajte deo problema da podelite kako bi vam bilo lakše. Ne dozvolite da vas obaveze opterete bez većeg razloga. Budite u pripravnosti kada su u pitanju manje greške koje ćete morati da ispravite.

Ljubav: Partner vas podržava u stavu koji trenutno imate ali vi ste sami problematični u iskazivanju emocija. Pokušajte da budete tolerantniji.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje se poboljšava.

BIK

Posao: Isuviše ste zauzeti svojim idejama da ste pomislili da je vreme da se malo odmorite. Ono što vas najviše brine jeste da ste pritisnuti rokovima sa jedne strane ali i sa svojim prohtevima sa druge. Ne budite lakoverni u priči koja vam se nudi.

Ljubav: Priča od ranije može da vam donese problem sa sadašnjim partnerom. Ljubomora je evidentna, jer niste smeli da se izjašnjavate na način koji je bio loše prihvaćen od strane vašeg partnera.

Zdravlje: Migrene su vam učestale.

blizanci-godisnji-horoskop-2016
Flickr.com

BLIZANCI

Posao: Saradnici su se pobunili za ono što ste trenutno postavili kao cilj. Budite mudriji pa pokušajte da preokrenete situaciju u svoju korist kako bi izbegli loše vibracije. Neko vam je otvoreno neprijatelj u celoj priči. Osluškujte svoju intuiciju ovaj put.

Ljubav: Emocije vam ne nedostaju u toj meri kao kod partnera. Potrudite se da šarmirate osobu pored sebe svojim stavom. Možda ste se samo više bavili svojom poslovnom stranom nego emotivnom.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

RAK

Posao: Ako se kojim slučajem bavite privatnim biznisom imaćete mogućnost da se proširite na oblasti koje vam donose više novca. Budite dovoljno strpljivi na ovom putu kako bi uspeli da dobijete ono što priželjkujete. Ne ustručavajte se da pokušate da napravite dobar plan vaših aktivnosti.

Ljubav: Sentimentalna priroda koja vas krasi može da privuče osećajnog i brižnog partnera. Ne odustajte na prvu loptu ako vam se nešto i ne dopadne.

Zdravlje: Problematična vam je bešika.

Idi na sledeću stranu >

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here