Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 23. decembar 2015. godine

Vaga je danas žrtva sopstvene komplikovanosti, mali ljubavni jadi za Škorpiju, a Jarac konačno u ljubavnom zaletu, ali kasni s poslovnim obavezama. Danas je sreda, dan Merkura, a ovo je dnevni horoskop za 23. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Očekujte turbulentan dan koji će vam doneti satisfaciju na poslu ovaj put. Imaćete veliko prijatno iznenađenje pa se savetuje da podelite svoje iskustvo sa ostalim članovima ovaj put kako bi izgradili lojalnost.

Ljubav: Jedna Vodolija je odličan izbor pa se potrudite oko ove osobe jer ćete uspeti da ostvarite nešto više od flerta.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Posao kojim se bavite ovaj put donosi satisfakciju i vama jer neki aspekti koji su bili dugo očekivani kod vas se najzad manifestuju u izuzetno benefičnoj energiji. Jasno se uviđa dobro razrađen posao od ranije koji se trenutno jako dobro kotira.

Ljubav: Nemojte da sedite sami u kući jer vas u kafiću očekuje jako prijatno poznanstvo sa jednim Bikom ili Vagom.

Zdravlje: Kontrolišite redovno rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Posao: Jedna netrpeljivost se ovaj put oseća u vašem kolektivu zbog velikih i iznenadnih promena ovaj put. Nemojte na silu pokušavati da uspostavite ravnotežu kako se nebiste dodatno iscrpili pa se savetuje malo pasivniji stav jer vredi da se nešto ipak slegne ovaj put pa zatim da se aktivirate.

Ljubav: Nije na odmet da se ponekad javite osobi koja na vas duže vreme misli. Malo lošiji aspekti su prošli i nemojte očajavati za nečim što je bilo.

Zdravlje: Malo glavobolje zbog neraščišćenih računa ovaj put.

rak-horoskop
Pixabay.com

RAK

Posao:  Imaćete malo kolebljivu situaciju od ranije ovaj put jer neke zadatke niste završili na vreme a možda ste ih čak i zaboravili. Na sreću sve će se završiti izuzetno povoljno u vašu korist, tako da ne morate da očajavate zbog toga. Jedan Bik može da vam pomogne u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Poseta jedne osobe od ranije otvara vrata za nešto bolje emotivno stanje. Budite dosledni sebi i priznajte šta osećate.

Zdravlje: Obratite pažnju na stomak jer je on danas slaba tačka.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

99 Shares
Share via
Copy link