dnevni-horoskop-bik-ovan-devica
Pixabay ©
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 22. januar 2016. godine

Ovan indisponiran, Škorpija, Bik i Blizanci u dobitku, Rak uživa, Devica bez osmeha, Vagi smeta samoća, Jarac ispod očekivanja, avantura za Vodoliju, a pomirenje za Ribe. Ovo je horoskop za danas, 22.01.2016.

OVAN

Posao: Niste dovoljno u poslu i to svi primećuju. Ne možete da sakrijete svoje prave namere. Možda ste se dovoljno ulenjili i izgubili na elanu. Ako ste već u takvom raspoloženju zatražite jedan godišnji odmor kako bi napunili baterije. Ne brinite za posao koji bi prepustili kolegama.

Ljubav: U okruženju se trenutno nazire jedno solidno poznanstvo sa prijatnom osobom koja bi mogla da vas egzaltira na nekom nivou.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku jer je u poslednje vreme bilo dovoljno stresa.

BIK

Posao: Oni koji se bave privatnim poslom mogu biti na povećem dobitku. U novonastaloj priči je najbolje da se dobro fokusirate šta pričate svojim kolegama jer mogu slepo da vam veruju i izvršvaju zadatke bez prethodnog konsultvanja. Neojte pristajati na proizvoljno urađene akcije.

Ljubav: Ne dozvolite sebi da budete sami jer ćete biti na veliko gubitku. Neko je vaša simpatija odavno a vi je ne primećujete ovaj put.

Zdravlje: Ne dozvolite sebi da imate povišen krvni pritsak zbog većih zalogaja.

BLIZANCI

Posao: Očekujete veći finansijski priliv ovog puta na jedan opravdan način. Nemate velike muke da tako nešto i ostvarite jer niste amater u poslu kao ni početnik da bi se očekivalo suprotno. Nekome ste od velike pomoći na nekom nivou zbog svojih trenutnih kompetencija.

Ljubav: Neočekivano, ljubav za vas danas nije tema od velikog značaja.

Zdravlje: Pazite se nazeba jer možete da zaradite kašalj.

ljubav-horoskop-astro
Izvor: Pixabay ©

RAK

Posao: Nećete se pokajati za poteze koje ćete načiniti. Finansijska nezavisnost je kod vas na pomolu tako da ne morate za taj segment da brinete nešto posebno ovaj put. Dovoljno ste radili da ste u odličnom stanju pa se naslućuje da ćete imati vremena da razmislite o većem ulaganju kako bi kasnije dobili znatno više.

Ljubav: Na izlasku možete upoznati osobu po svojoj meri. Biće to pravo uživanje na nivou koji zaslužujete.

Zdravlje: Obratite se lekar povodom osetjivosti stomaka.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share